Policolor szilikát vakolatalapozó

Policolor szilikát vakolatalapozó: Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a szilikát vakolat tapadása.

6160 Ft17550 Ft

Törlés
Gyártó: SKU: 765430082 Kategóriák: ,

Policolor szilikát vakolatalapozó

Felhordható ecsettel és hengerrel. Hőszigetelő rendszereknél alapozóként használható. A felület szívóképessége a termék használatával csökken, a szilikát vakolat tapadása növekszik. 

A POLI-FARBE vakolatalapozó használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a szilikát vakolat tapadása. A vakolatalapozó kémiailag kapcsolódik az alapfelülethez, nagymértékben lég-és páraáteresztő.

Tárolás 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 6 hónapig.
Alkalmazás ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám 1 réteg
Higítás nem szükséges
Kiadósság 5-6 m2/liter

Alkalmazási terület

Simított mész-, vagy cementkötésű vakolatra és ásványi alapú homlokzati hőszigetelő rendszernél a POLI-FARBE szilikát vakolat alapozásához alkalmazva a tökéletes bevonat kialakítása érdekében. A termék nem használható gipszkötésű felületen.

Alkalmazás

ecsettel, hengerrel

Felhasználás

POLI-FARBE szilikát vakolat használata esetén a következő rétegrend kialakítása javasolt: 1 réteg INNTALER szilikát mélyalapozó 1 réteg POLI-FARBE szilikát vakolatalapozó 1 réteg POLI-FARBE szilikát vakolat Az alapfelületnek simának, tisztának, száraznak és teherbírónak kell lennie. A port és a laza, málló részeket el kell távolítani, a hibákat ásványi kötésű javító anyaggal ki kell javítani. Az egyes felhordott vízüveg tartalmú rétegek között legalább 12 óra kötési időt kell biztosítani. Első rétegben- amennyiben az alapfelület porózus, erősen szívóképes – INNTALER SZILIKÁT MÉLYALAPOZÓT kell alkalmazni. Javasoljuk a mélyalapozónak POLI-FARBE SZILIKÁT VAKOLATALAPOZÓVAL, vagy szilikátbázisú bevonatok színezésre alkalmas színezőpasztával néhány százalékban történő beszínezését. Így a mélyalapozás egyenletessége, folytonossága jól látható, a hiányok utólag is könnyen kijavíthatók. A beszínezett INNATLER szilikát mélyalapozó nem tárolható. A mélyalapozás után a POLI-FARBE szilikát vakolat alá 2. rétegként a vakolattal azonos színű POLI-FARBE szilikát vakolatalapozót kell ecsettel, vagy hengerrel felhordani a tökéletes tapadás és fedés biztosítására. A vakolatalapozót megfelelő keverés után, hígítás nélkül kell felfestése. A szilikát vakolat felhordását legalább 12 óra kötési idő eltelte után lehet elkezdeni. A felhordás során a falfelület és a környezet hőmérsékletének +5°C és +25°C között kell lennie. Tűző napon, esőben, erősen párás, vagy szeles időben kerüljük a vakolatalapozó felhordását, vagy alkalmas módon- pl. takarással, árnyékolással- védjük a frissen felhordott bevonatot a kedvezőtlen környezeti hatásoktól. A szerszámokat a munkavégzés során időről-időre, illetve a leállások előtt csapvízzel tisztítsuk meg, mert a megkötött vakolat csak fizikai úton, kaparással távolítható el. Az alapozásra, vakolásra nem kerülő részeket- ablakok, könyöklők, ajtók, csatornák stb.- gondosan be kell takarni.

Összetétel

vízüveg, kálcium -karbonát őrlemény, pigment, víz, műanyag diszperzió, festékadditív

Tulajdonságok

A POLI-FARBE vakolatalapozó használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a szilikát vakolat tapadása. A vakolatalapozó kémiailag kapcsolódik az alapfelülethez, nagymértékben lég-és páraáteresztő. A vakolat színével azonos árnyalatra színezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését. A termék színezve is rendelhető.

Választék

Kiszerelése: 5, 16 l e

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes

Biztonsági adatok

Ha az anyag bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni! Beltéri felhasználás és száradás közben biztosítjuk a megfelelő szellőzést! Gőzeit ne lélegezzük be!

Szakvélemény

Szakvélemény szám: KERMI 2007/2-00230.

Termék adatok: Policolor szilikát vakolatalapozó

Kiszerelés

,

Bolt információ

  • Bolt neve: Festéktár Kft.
  • Bolt: Festéktár Kft.
  • Cím: Érd
    Balatoni út 1/c.
    2030
  • Nincs értékelés!
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader