Policolor színezett márványszemcse

Policolor színezett márványszemcse: Dekorációs célra kül- és beltérre. Jó színtartóssággal, jó fény- és időjárásállósági tulajdonságokkal rendelkeznek.

Gyártó:

Leírás

Policolor színezett márványszemcse

Kül és beltérben használható fel dekorációs célra. Jó időjárásálló, jó színtartó. A márványszemcséket Policolor kötőanyag oldatba keverve alakítható ki a dekorvakolat. 

Dekorációs célra kül- és beltérre

Tárolás Száraz fedett helyen. Tárolhatóság: megfelelő körülmények között tárolva korlátlan ideig.

Felhasználás

A Policolor színezett márványszemcsék jó színtartóssággal, jó fény- és időjárásállósági tulajdonságokkal rendelkeznek. A vásárló egyéni ízlésvilágának megfelelően válogathatja össze a színezett márványszemcséket, amelyeket a Policolor kötőanyag oldatba keverve alakíthatja ki saját dekorvakolatát, (5 x 2 kg mennyiséget/ 1 vödör kötőanyagoldatba keverve). Az így kialakított színes vékonyvakolat egyaránt alkalmas kül- és beltéri felületek díszítésére, fedővakolására. A Poli-Farbe Kft. színezett márványszemcséi 4 féle szemcseméret felhasználásával, összesen 18 féle színben kerülnek 2 kg-os zacskós kiszerelésben forgalomba. A kialakítható színvariációk száma rendkívül nagy, ezért a színösszetétel kialakításánál javasoljuk színtáblánk színvariációit figyelembe venni.

Veszélyességi osztály

" E" Nem tűzveszélyes.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Policolor színezett márványszemcse

Kiszerelés

Szín

, , , , , , ,

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader