Revco Szilikát spachtel vakolat

Vízüveg alapú, kvarc töltoanyagú, UV-sugárzásnak ellenálló pigmenteket és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó vödrös kiszerelésu vékonyvakolatok.

Gyártó:

Leírás

A REVCO szilikátvakolatok gyárilag elokevert, vízüveg alapú, kvarc töltoanyagú, UV-sugárzásnak ellenálló pigmenteket és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó vödrös kiszerelésu vékonyvakolatok, melyek a REVCO SILICAT COLOURS kártya színeiben kaphatók.

Alkalmazási terület: A REVCO szilikátvakolatok alkalmasak régi és új épületeken ásványi alapvakolatok és ásványi hoszigetelo rendszerek fedovakolására.

Alapfelület jellemzoi: Az alapfelület por- és szennyezodésmentes, teljes rétegvastagságában száraz, valamint egyenletesen nedvszívó legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület legyen terhelheto, mozgás és zsugorodásmentes. A felületnek simítottnak kell lennie. A régi alapfelületeket alaposan meg kell tisztítani, a diszperziós vagy enyves festékeket, sókivirágzásokat és kizöldüléseket el kell távolítani, a hibás részeket ki kell javítani és a várakozási idoket be kell tartani, az alapfelületet nedvesség nem terhelheti. Ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévokkel azonos struktúrájúak legyenek.

Elokészítés: Az alapozást a vakolás elott min. 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására, valamint arra, hogy az alapozó teljesen szilárd legyen. Az alapozó színe a fedovakolattal megegyezo legyen. A termék természetes eredetu ásványi anyagokat tartalmaz, ezért utórendelésnél, illetve különbözo töltésdátumú vödröknél árnyalatnyi színeltérés lehetséges. A munka megkezdése elott ellenorizzük a színt és a gyártási dátumokat. Amennyiben eltéro gyártási dátumú vödröket találunk, úgy a mennyiséget nagyobb edényben keverjük össze. Ezt kis fordulatszámú fúrógépbe fogott keveroszárral végezzük. Utórendelés mindig a korábbi vásárlás helyszínén történjen. A mintaanyagokon, színkártyákon lévo színek tájékoztató jelleguek, melyekért a Revco színhuséget vállal, de a teljes színazonosság nem garantálható. A munkálatok megkezdése elott, az anyagszükséglet meghatározása alapján készítsük ki az egybefüggo falfelülethez szükséges mennyiséget. Fúrógépbe fogott keveroszárral keverjük fel a vödrök tartalmát és ellenorizzük a vödrök peremére nyomtatott azonosítókat.

Alapozás: REVCO szilikát vakolatalapozóval, szivacs vagy pamuthengerrel. Az alapozó max. 10 % vízzel hígítható. Anyagszükséglet: 0,3-0,4 kg/m2.

FIGYELEM! Mindig a színezovakolat színével megegyezo alapozót használjunk!
 

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Revco Szilikát spachtel vakolat

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader