Taika Stardust (Csillám Hatású Falfény)

Lakóépületek, irodák, kereskedelmi egységek előzetesen Feelings beltéri falfestékkel festett, száraz, beltéri falainak mintázására.

Gyártó:

Leírás

ALKALMAZHATÓSÁG

Lakóépületek, irodák, kereskedelmi egységek előzetesen Feelings beltéri falfestékkel festett, száraz, beltéri falainak mintázására.  A termék áttetsző, ezért az alatta lévő réteg színe erősen befolyásolja a végeredményt. Az erős megvilágítás kiemeli a hatását.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLATMŰSZAKI ADATOK 

6

10

SzínskálaArany és ezüst(a termék további színekre nem színezhető)
Fényességi fokozatteljesen mattÉpítési anyag kibocsátási osztályaM1Fedőképesség6-10 m2/liter/rétegKanna méretek1/3 l, 1 l, 3 lHígítóVízFelvitel módja

 

Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom eseténA festett felület kb. 2 nap elteltével vehető használatba.mosásellenállóságTörlésnek és nedves ruhának ellenáll.Szárazanyag tartalomkb. 12%Sűrűségkb. 1.0 kg/l, ISO 2811.TárolásFagytól védendő.FELHASZNÁLÁSI JAVASLATFelvitelFelhordás előtt alaposan keverje el a festéket. Hordja fel a festéket egy hengerrel vagy ecsettel cikk-cakk csíkokban. Bizonyosodjon meg róla, hogy a festéket egyenletesen hordta fel. A munka előre haladtával az átfedéseket ki kell halványítani. A felület száradása után a termék tejszerűsége eltűnik. Festés előtt ajánlott vastag kartonon vagy más felületen tesztfestést végezni. A Taika Csillám Hatású Falfény sablonozással is felhordható, ilyenkor használjon normál kis ecsetet vagy hengert. Nem javasoljuk a habszivacs eszközök használatát.FelületkezelésKezeletlen felületek:
Távolítsa el a felületről a port és egyéb szennyeződéseket. A repedések, törések, szögek helyét töltse ki Presto vagy Prestonit töltőanyaggal, majd alaposan csiszolja le a javított felületeket. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port. Alapozza a felületet pl. Feelings Univerzális Alapozóval, majd hordjon fel 1-2 rétegben Feelings Beltéri Falfestéket.

Előzőleg festett felületek:
A korábban festett felületeket mossa le Maalipesu tisztítófolyadékkal, majd alaposan öblítse vízzel. A fényes és kemény felületeket csiszolja le, majd portalanítsa. A repedések, törések, szögek helyét töltse ki Presto vagy Prestonit töltőanyaggal, majd alaposan csiszolja le a javított felületeket. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port. Hordjon fel 1-2 réteg tetszőleges színre kevert Feelings Beltéri Falfestéket.
Szerszámok tisztításaTisztítás előtt törölje le a szerszámokról a lehető legtöbb festéket, majd mossa le azokat vízzel. A festőszerszámokra száradt festéket mossa le a Pensselipesu-val.Karbantartási útmutatóA festék normál körülmények között a teljes kikeményedést és tartósságot kb. egy hónap alatt éri el, ezért ez alatt az idő alatt óvatosan kezelje a festett felületet. Ha a felületet rögtön vagy nem sokkal a festés után tisztítani kell, tegye azt egy száraz vagy enyhén nedves törlőruhával.
Legkorábban egy hónap elteltével: a felület száraz kefével vagy portörlővel tisztítható. Az elszennyeződött felületeket tisztítsa semleges (pH 6-8) tisztítószerrel átitatott törlőruhával. A tisztítás után ne hagyja a felületet nedvesen. A mosószer adagolásával és hígításával kapcsolatosan kövesse a gyártó utasításait.
Karbantartó kezelésLásd az előzőleg kezelt felületekre vonatkozó utasításokat. A Taika Csillám Hatású Falfénnyel kezelt felületek később vízhígítású beltéri falfestékkel átfesthetők.határértékEU határérték erre a termékre (kategória/alkategória): A/l, 200 g/l (2012)
A termék kevesebb, mint 200 g/l VOC-t tartalmaz.
EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI BESOROLÁSA 99/45/EC Direktíva értelmében a termék nem minősül veszélyes árunak. Kerülje a bőrrel való tartós érintkezést és a festékpermetet ne lélegezze be.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Taika Stardust (Csillám Hatású Falfény)

Kiszerelés

, ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Taika Stardust (Csillám Hatású Falfény)”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader