VALMOR Flexibilis Padlóbevonat

Kiváló minőségű, kopás, olaj és vízálló, jellemzően kültérben használható termék. Dekoratív, esztétikus felületet biztosít állagmegóvó átfestés esetén.

Gyártó:

Leírás

Kibírja még a gumigranulátum szőnyeg mozgását is!

Alkalmazás: A Valmor Flexibilis Padlóbevonat egy kiváló minőségű, kopás, olaj és vízálló, jellemzően kültérben használható termék. Alkalmas minden olyan felület bevonására ahol a cél, az átlagosnál nagyobb felületi terhelés elvárásainak való megfelelés családi házas környezetben. (játszótéri rugalmas védőburkolat, autóbeálló, járda, garázs, műhely, veranda, lépcsők) Dekoratív, esztétikus felületet biztosít vakolt vagy beton lábazatok, kerítések, palatetők állagmegóvó átfestése esetén. A bevonat ellenáll az átlagos, lakossági személygépkocsi terhelésből adódó igénybevételeknek. A bevonat matt fényű, finom kvarclisztet tartalmaz.

Előkészítés: A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le. Az esetleges hibákat nagyszilárdságú járófelület javító anyaggal szüntessük meg. Az aljzat legkisebb tapadási szakítószilárdsági értéke > 1,5 N/mm2 legyen. Festéket csak megfelelő vízszigeteléssel ellátott és max. 10%-os nedvességtartalmú aljzatokra hordjuk fel. A nedvszívó felületek alapozását 1:1 arányban vízzel hígított VALMOR Flexibilis Padlóbevonat intenzív ecsetelésével végezzük. A nem nedvszívó, vagy alacsony porozitású felületek esetén tapadóhíd kialakítása után vihetjük fel a bevonatot.

Felhasználás: A festést csak +10 °C felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel. Használat előtt a festéket

alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg 10% víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést 5%-os hígítással végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük töltse le a „Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot” a www.festekbazis.hu oldalról.

Színezés: gépi és kézi pasztákkal max. 3% pasztamennyiséggel

Kiadósság hígítva: 3 m2/liter két rétegben, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C–on): 4 óra (lépésálló)

Terhelhetőség: Gépjárművel, intenzív használatra 3-5 nap után járható

Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasznáható: 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: VALMOR Flexibilis Padlóbevonat

Kiadósság

3 m2/liter alapozás + két réteg, glettelt minőségű felület esetén

Kiszerelés

, ,

Szín

, , , , , , ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “VALMOR Flexibilis Padlóbevonat”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader