VALMOR Homlokzatfesték

Fehér, matt festék, mely tartósan megvédi a felületet a légszennyeződés erodáló hatásaitól. Nagy kiadóssága folytán gazdaságos felhasználást biztosít.

Gyártó:

Leírás

Alkalmazás: A VALMOR Homlokzatfesték fehér, matt festék, mely tartósan megvédi a felületet a légszennyeződés erodáló hatásaitól. Nagy kiadóssága folytán gazdaságos felhasználást biztosít, magas kötőanyag tartalmának köszönhetően megfelel a jelenkor technikai és környezetvédelmi követelményeinek. Kiválóan alkalmas téglafal, természetes kő, beton, fa, gipszes- és cement vakolatok bevonására. Kültéri felhasználásán túl használható még beltéri, nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére. Tisztítható, nedves dörzsálló bevonatot képez, ezért kifejezetten javasoljuk fürdőszobák, konyhák, előszobák festésére.

Előkészítés: A felületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le, a foltos felületet izoláljuk VALMOR Időjárásálló- és Szigetelőfestékkel. A felülethibás falakat VALMOR Kül- és Beltéri Glettel simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében

VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet.

Felhasználás: A festést csak +10 °C felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg 10% víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük töltse le a „Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot” a www.festekbazis.hu oldalról.

Színezés: Gépi és kézi pasztákkal, fehér esetén max. 3-5%, bázisok esetén max. 5-10% pasztamennyiséggel

Kiadósság hígítva: 5 m2/liter két rétegben, fehér, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra

Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasznáható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: VALMOR Homlokzatfesték

Felület

matt

Kiadósság

5 m2/liter két rétegben, fehér, glettelt minőségű felület esetén

Kiszerelés

, , ,

Szín

fehér

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader