VALMOR Kőbalzsam

Alkalmas kül- és beltérben természetes kövek, tégla, cserép, díszkő, mészkő járó- és falfelületek kezelésére.

Gyártó:

Leírás

Alkalmazás: A VALMOR Kőbalzsam alkalmas kül- és beltérben természetes kövek, tégla, cserép, díszkő, mészkő járó- és falfelületek kezelésére. Használatával meggátolhatjuk a nedvesség és a szennyezőanyagok bejutását a felület pórusaiba, így megvédhetjük a burkolatokat a mindennapok hatásaitól. Festett beltéri falfelületek esetén az átvont részeket, (pl. konyhai falfelületek, falrészek, kapcsolók környéke) moshatóvá, tisztíthatóvá tehetjük, így a rárakódó szennyeződéseket könnyedén eltávolíthatjuk. A kőbalzsam színtelen, selyemfényű, a kezelt felületnek színélénkítő, „nedves” hatást kölcsönöz és kiemeli annak természetes szépségét. A termék kültéri használatával megvédhetjük a kezelt felületeket a fagyáskároktól, így megnövelhetjük az élettartamukat. A termék vízszigetelés pótlására, helyettesítésére nem alkalmas, víznyomás esetén használata nem javasolt.

Előkészítés: A fogadófelületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le! Régi, erősen igénybevett, szennyezett felület tisztítása nagynyomású vízsugárral, esetleg gőzborotvával történhet. A kezelni kívánt felület légszáraz állapota nem követelmény, a készítmény nedves, de még szívóképes felületre is felhordható.

Felhasználás: A munkálatokat csak +10 °C feletti hőmérsékleten végezzük! Kültéri használat alkalmával a felület kezelését ne végezzük esőben, illetve tűző napon! A kezelendő részeket ecsettel, hengerrel, vagy kefével festhetjük. A VALMOR Kőbalzsamot nem kell hígítani, maximum 2-5% víz hozzáadásával a felhordási konzisztenciát változtathatjuk. Az anyagot egyenletesen, egy vagy két vékony rétegben vigyük fel a felületre! Alaposan dolgozzuk be azt a kezelendő felületbe mindaddig, míg a nedvszívó képessége megszűnik! A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük töltse le a „Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot” a www.festekbazis.hu oldalról!

Színezés: pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 3-5% pasztamennyiséggel

Kiadósság: 6-10 m2/liter egy rétegben

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra

Felhordás: ecsettel, hengerrel

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasznáható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: VALMOR Kőbalzsam

Felület

selyemfényű

Kiadósság

6-10 m2/liter egy rétegben

Kiszerelés

, , ,

Szín

színtelen

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “VALMOR Kőbalzsam”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader