Platinum Decor Folyékony Méhviasz

Platinum Decor Folyékony Méhviasz: Védőviasz beltéri porózus, a nedvességet könnyen felszívó falfelületek vízállóságának javítására, nedvességállóvá tételére

Gyártó:

Leírás

Platinum Decor Folyékony Méhviasz

Ronggyal, ecsettel, hengerrel lehet felhasználni. A kezelt felületet védi a víztől és más szennyező folyadékoktól. Beltérben használjuk, porózus falfelületeken. 

Védőviasz beltéri porózus, a nedvességet könnyen felszívó falfelületek vízállóságának javítására, nedvességállóvá tételére. Használatával a felület fényesedik, színe mélyül.

Száradási idő kb. 1 óra 20°C-on
Átfesthetőség kb. 1 óra 20°C-on történő száradást követően
Tárolás 5-25°C-on, fedett helyen. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi megfelelő tárolás mellett, bontatlan csomagolásban 12 hónapig.
Alkalmazás rongy, ecset, henger
Higítás nem szükséges
Kiadósság kb. 0,05 l/m2 rétegenként a felület szívóképességének függvényében

Alkalmazási terület

A Poli-Farbe Platinum Decor Beltéri Márvány Glett, Platinum Decor Beltéri Meszes vakolat, és Platinum Decor Antikkő Glett, valamint ásványi kötésű, beltéri felületek, mészfesték, szilikátfesték impregnálására használható méhviasz emulzió. Védelmet biztosít a víz és egyéb szennyező folyadékok ellen.

Alkalmazás

rongy, ecset, henger

Felhasználás

A Platinum Decor Folyékony Méhviaszt a használat előtt gondosan fel kell rázni. Frissen készített ásványi alapfelület esetén a viaszolást az alap kötését (legkevesebb 7 nap) követően lehet elkezdeni. Régebbi felületeknek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek, a viasz fogadására alkalmas állapotúnak kell lennie. A felületre 1-2 réteg felhordása szükséges az elvárt minőség függvényében. A folyékony méhviaszt a felületre szórjuk, majd ronggyal áttöröljük. A felületre annyi viaszt kell felhordani, amennyit az magába szív. Ez gyorsan bekövetkezik, ezt követően a felesleget el kell távolítani, le kell törölni. Amennyiben a felület tapad a törlésre használt rongyot meg kell vizezni. A viaszolt felület a száradás után géppel, száraz rongygyal polírozható. Fokozottan igénybe vett felületeken, a kezelést 1 nap száradást követően, illetve a vízlepergető tulajdonság csökkenése esetén, időről-időre célszerű megismételni. Dekorációs céllal a viasz egy arra alkalmas edényben kombinálható a Poli-Farbe Platinum Decor Effekt Pigmentekkel, Decor Színező Tintával, illetve Oxid Pigmentekkel. Ebben az esetben a felhordás nem szórással, hanem ronggyal, ecsettel stb. történik. A viaszolást ne végezzük 5°C alatt és 30°C felett. Az eszközöket, a szórófejet a használat után vízzel lehet megtisztítani. Nem alkalmazható folyamatos vízzel való érintkezés esetén pl. tusolók belső felületén. A munkavégzés során kerüljük a közvetlen érintkezést a viasszal, megfelelő egyéni védőeszközöket, gumikesztyűt kell viselni.

Összetétel

vizes méhviasz emulzió

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Platinum Decor Folyékony Méhviasz

Kiadósság

0,05 l/m2

Kiszerelés

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Platinum Decor Folyékony Méhviasz”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader