Valtti Puuöljy Akva (Vízhígítású Faolaj)

Növényi olaj alapú, vízhígítású, tradicionális faolaj. Kültéri keményfára, hőkezelt fára és kezeletlen fafelületre is alkalmazható.

Gyártó:

Leírás

TÍPUS Növényi olaj alapú, vízhígítású, tradicionális faolaj.

ALKALMAZHATÓSÁGKültéri fa felületek ápolására alkalmas. Keményfára, hőkezelt fára és kezeletlen fafelületre is alkalmazható.FELHASZNÁLÁSI JAVASLATKerti bútor, terasz, lépcső, kerítés, ajtó.MŰSZAKI ADATOK 

5

7

Bázis festékECFényességi fokozatmeghatározatlanFedőképességKb. 5-7 m2/l függően a felület áteresztő képességétől.
A mindenkori kiadósságot befolyásolja a fa fajtája, mintázata, nedvességtartalma.Kanna méretek0.9 l és 2.7 lHígítóVízFelvitel módjaEcsettel vagy szivaccsal.Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom esetén23°C-on és 50% páratartalom mellett 1-2 óra múlva érintésszáraz. A második réteget az első réteg száradása után azonnal felhordhatjuk, álltalában 24 óra elteltével.
időállóságÈvente ellenőrizze a lefestett felületét, és szükség esetén ismételje meg a kezelést.Szárazanyag tartalom16 %.Sűrűség1.0 kg/l, ISO 2811.TárolásFagytól védendő. Rosszul lezárt dobozok, valamint a színezett termékek rosszul tűrik a hosszú tárolást. Színezett termékeket egy szezonon belül kell felhasználni.Termékkód256_0070FELHASZNÁLÁSI JAVASLATFestési körülményekA kezelendő felület legyen száraz, a felület és a levegő hőmérséklete legalább +5°C, a páratartalom pedig 80 % alatt festés és száradás közben.ElőkészítésTávolítsuk el a szennyeződést és a port a felületről. A már előzőleg kezelt felületet pedig mossuk le penészeltávolítóval. Használja pl. Tikkurila Homeenpoisto vagy Tikkurila Tehopesu termékeket.KezelésA Valtti Faolajat használat előtt és közben alaposan keverjük fel. Hordjunk fel 2 réteget ecset vagy szivacs segítségével. Oszlassuk el egyenletes, függőleges ecsetvonásokkal, hogy elkerüljük az átfedéseket. Töröljük le a felesleges olajat 30 perc után. A második réteget a száradás után azonnal felhordhatjuk. Az olajos kezelés megváltoztatja a fa színét, sötétebb lesz. Intenzív színhatás vagy UV védelem elérése érdekében a faolajat színezve, két rétegben javasolt felvinni.Szerszámok tisztításaHasználat után azonnal mossuk el az eszközöket szappannal és vízzel vagy Tikkurila Pensselipesu-val.EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI BESOROLÁSKobalt sót tartalmaz. Allergiás reakciót okozhat. A termékről biztonságtechnikai adatlap kérhető.
KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS HULLADÉK KEZELÉSA folyékony anyagot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatók, vagy ennek hiányában a hagyományos szemétgyűjtőtelepre szállíthatók.SZÁLLÍTÁSVAK/ADR –

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Valtti Puuöljy Akva (Vízhígítású Faolaj)

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Valtti Puuöljy Akva (Vízhígítású Faolaj)”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader