Horvath Trade

Horvath Trade (Horváth-Gipsz) termékek a kolor.hu festék webáruházakban, festékbolt kereső, festék webáruház. Horvath Trade (Horváth-Gipsz) termékek vásárlása festékboltban.

Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát.

Festékbolt kereső

 

  • Összes
  • Kedvencek
  • Legnépszerűbb
  • Legtöbbet értékelt
  • Lejárt
STYRO-BOND Flexibilis Folyékony Fólia
Deal
Vízes bázisú termék, mely a felhordást, és a száradást követően vízhatlan, rugalmas szigetelő réteget képez a felületen.
STYRO-BOND Kőbalzsam
Deal
5 év ezelőtt

STYRO-BOND Kőbalzsam

A STYRO-BOND® KŐBALZSAM alkalmas kül- és beltéren természetes kövek, tégla, cserép, díszkő, mészkő járó- és falfelületek kezelésére.
STYRO-BOND Protherm Hőszigetelő lap ragasztó
Deal
Szárazhabarcs cementet, osztályozott homokot, műgyanta kötőanyagot, szálerősítést és egyéb adalékokat tartalmazó porkeverék.
CMC Tapétaragasztó
Deal
5 év ezelőtt

CMC Tapétaragasztó

CMC Tapétaragasztó , Könnyű és nehéz papírtapéták ragasztására alkalmas.
Horváth-Gipsz Szürke cement
Deal
Általános építőipari munkálatokhoz, kötőanyagként betonok illetve habarcsok készítéséhez. A jó kötés érdekében a száraz felületet nedvesítse meg.
STYRO-BOND Beltéri Javítóbeton
Deal
Beton, téglafalak él- és sarok sérüléseinek, véséseinek, kitöréseinek javítására, aljzat hézagainak egyenetlenségeinek kitöltésére, födémáttörések ...
STYRO-BOND Esztrich szárazbeton
Deal
A termék előkevert, kész száraz beton, esztrich előállításához, kézi és gépi bedolgozásra. Cement, osztályozott 0-4 mm szemcseszerkezetű homok és ...
Sósav
Deal
5 év ezelőtt

Sósav

Horváth-Gipsz - Sósav: Sósav színtelen, áttetsző jellegzetes szagú folyadék. A TERMÉK FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!
Szalmiáksó (Ammonium-Klorid)
Deal
Faipari technológiáknál és egyéb vegyi eljárásoknál alkalmazható, pl. az Arbocoll faipari ragasztó kötésidejének gyorsítására használatos.
Horváth-Gipsz STYRO-BOND Folyékony Fólia
Deal
Vízes bázisú termék, mely a felhordást, és a száradást követően vízhatlan, rugalmas szigetelő réteget képez a felületen.
Horváth-Gipsz  Vízüveg oldat
Deal
Éghető anyagok tűz elleni impregnálására, tűzálló samottvakolatok készítésére, papír, kartonfélék ragasztására, vízlágyításra, meszes vízüveges ...
NIRAL (petróleum) Tisztító és zsírtalanító folyadék
Deal
A háztartásban világtásra, alkatrészek és gépek fémből készült részeinek mosására, zsírtalanítására használható. Faszénre locsolva annak begyújtását ...
Akkumulátor és ioncserélt víz
Deal
Gépjármű hűtőfolyadék, akkumulátor és vasaló utántöltésére, valamint fagyálló keverésére alkalmazható. Emberi fogyasztásra NEM alkalmas!
Akkumulátorsav
Deal
5 év ezelőtt

Akkumulátorsav

Gépjárművek ólom akkumulátorainak savval való feltöltésére szolgáló készítmény
Denaturált szesz
Deal
5 év ezelőtt

Denaturált szesz

Alkalmas égetési célokra vagy ipari felhasználásra. Tisztító, zsírtalanító szer festékek, lakkok
KROMOLUX Festékmaró Gél
Deal
Különböző felületeken, fa, fém, betonon lévő régi festékbevonatok, műgyanta lakkok, olajlakkok, akrillakkok, és vízzel hígítható anyagok ...
STYRO-BOND Tapadóhíd
Deal
5 év ezelőtt

STYRO-BOND Tapadóhíd

Kiváló minőségű, vízzel hígítható, kültérben is alkalmazható termék. Olyan esetben használható, ahol cél a felület érdesítése és erősen tapadó ...
STYRO-BOND Mészpótló
Deal
5 év ezelőtt

STYRO-BOND Mészpótló

Tapadást növelő vakoló- és falazó habarcs adalékszer, oltott mész és mészhidrát helyettesítésére. 1 liter adalékszer kb. 300 kg oltott meszet ...
Benzines folttisztító
Deal
5 év ezelőtt

Benzines folttisztító

Benzines folttisztító: KÜLSŐ: víztiszta, átlátszó, színtelen folyadék. Az oldott szennyeződés részben ülepítéssel eltávolítható.
STYRO-BOND Önterülő Aljzatkiegyenlítő (Fagyálló)
Deal
Önterülő, kvarchomokból álló, speciálisan gyorsan kötő cementből, különleges gyantákból és adalékokból álló aljzatkiegyenlítő habarcs.
STYRO-BOND BIO Mész Falfesték
Deal
Általános kül- és beltéri falak mészfestésére valamint munkahelyszínen előállítható felületsimító glettek és mészhabarcsok előállításához.
STYRO-BOND CORAL Díszítő homlokzati vakolat
Deal
Felhasználhatóak minden alapvakolt, cementalapú és hőszigetelő rendszerekkel előkészített száraz és hordképes alapfelületen.
Horváth-Gipsz – Szintetikus Hígító
Deal
Kencék, olajfestékek, levegőn száradó alkidgyantás lakkok és zománcok higitására alkalmas. A higítót állandó kisebb részletekben adjuk a festékhez.
Horváth Gipsz Olajfesték Hígító
Deal
Olajfestékek és olajalapú tapaszok hígítására a felhasználási konzisztencia beállítására. Használható fa beeresztésre, és falfelületek ...
Horváth Gipsz – Nitrohígító EXTRA
Deal
Nitrofestékek, lakkok felhordási konzisztenciájának beállítására, hígítására szolgál. Elcsepegések és szerszámok tisztítására is alkalmas.
Horváth Gipsz Lakkbenzin Hígító
Deal
Kencék, olajfestékek, levegőn száradó lakkok és zománcok hígítására, zsírtalanításra, szerszámok elmosására és lecsepegett festék eltávolítására.
Horváth Gipsz Észter Hígító
Deal
Alkalmazható zsírtalanításra, festőszerszámok elmosására és a lecsepegett festék eltávolítására.
Horváth Gipsz Aromás Hígító
Deal
Azon festékek hígítására alkalmas, melyeknél a használati utasítás aromás hígítót javasol.
Lakkbenzin szagtalan
Deal
5 év ezelőtt

Lakkbenzin szagtalan

Zárt térben is tökéletesen alkalmazható, kis kén tartalmú „szagtalan” lakkbenzin hígító, kiváló oldó hatással.
Modellgipsz
Deal
5 év ezelőtt

Modellgipsz

Építőipari célokra, vékony falú elemekhez, díszítő építőipari célokra, és vakolási munkákhoz, hézagok tömítéséhez és egyéb különleges célokra.
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader