STYRO-BOND Önterülő Aljzatkiegyenlítő (Fagyálló)

Önterülő, kvarchomokból álló, speciálisan gyorsan kötő cementből, különleges gyantákból és adalékokból álló aljzatkiegyenlítő habarcs.

Gyártó:

Leírás

STYRO-BOND KÜL- ÉS BELTÉRI ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ

Önterülő, kvarchomokból álló, speciálisan gyorsan kötő cementből, különleges gyantákból és adalékokból álló aljzatkiegyenlítő habarcs.

 

Alkalmazási terület : lakóépületek, irodaházak és egyéb létesítmények ragasztott burkolatainak kivitelezése előtt a betonaljzat felületi kiegyenlítésére szolgál. Megfelelő felületet biztosít szőnyegpadló, PVC burkolatok, ragasztott parketta és hidegburkolat alá. Padlófűtés esetén is kiválóan alkalmazható. Az aljzatnak szabvány szerint szilárdnak, por, zsír, olaj, festék cementtejkéreg és egyéb szennyeződésektől mentesnek kell lennie.
A termék fagyálló, kül- és beltérben egyaránt használható.
 
Felhasználás, bedolgozás: a már megtisztított alapterületű STYRO-BOND HO univerzális mélyalapozóval szükséges lealapozni. Az aljzatkiegyenlítővel érintkező fémeket korrózió elleni védelemmel kell ellátni. Ha az anyag nedvszívó falfelülettel érintkezik (gipszperlit) , azt felhordás előtt vízzáró anyaggal kell kezelni. Bekeveréskor először a pontosan kimért 6,5 liter vizet öntsük a keverőedénybe, majd folyamatos (4 perc) keverés mellett adjuk hozzá a poranyagot. Célszerű a műveletet szabályozható fordulatszámú fúróba fogott keverőszárral végezni. A keverés akkor megfelelő, ha az anyag teljesen csomómentessé válik. Bekeverés után az anyagot azonnal fel kell használni. Az anyagot bekeverés után célszerű az aljzat legmélyebb pontján kiönteni, majd az elterítéshez tüskés henger használata javasolt. 20 °C-on 24 óra elteltével a terület járható, burkolható. Kerülni kell az anyag gyors kiszáradását, védeni kell a direkt napsugárzástól és a huzattól. A szélsőséges hőmérséklet és a túl sok keverővíz használata befolyásolja a kötésidőt, valamint a végszilárdságot.

Műszaki adatok: felhordáskor az aljzat hőmérséklete 0 0C- 25 0C között legyen
Anyagszükséglet: 1,6 kg / m2 / mm
Vízszükséglet: 6-6,5 liter / 25 kg por
Bedolgozhatóság: azonnal
Rétegvastagság: 3 mm-től 15 mm-ig egy rétegben
Járható és burkolható: 24 óra
Megsemmisítés: a maradék anyagot ne juttassuk a csatornahálózatba, természetes vizekbe, földbe vagy háztartási szemétbe. Megkötése után építési hulladékként adjuk le az arra kijelölt helyeken. A szerszámok tisztítása: használat után azonnal, vízzel.
Kiszerelési egységek: 25 kg/zsák, 42 db/raklap
Tárolás: száraz, fedett helyen
Eltartható: bontatlan állapotban max. 12 hónapig.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: STYRO-BOND Önterülő Aljzatkiegyenlítő (Fagyálló)

Kiszerelés

Vélemények (1)

1 értékelés: STYRO-BOND Önterülő Aljzatkiegyenlítő (Fagyálló)

5.0
1
0
0
0
0

Értékeld

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. Wilford

  menopause relief supplements without a prescription
  hormone supplements for women’s energy
  menopause relief products for sale
  low-cost menopause supplements for women

  Here is my homepage: menopause supplements online sale

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
 • Total (0)
Compare
preloader