Belinka Paraffin olaj

Szaunák faelemeinek védelmére. Fokozza a szennyeződésekkel és nedvességgel szembeni ellenálló képességet. Mindenfajta faanyag védelmére alkalmas.

Gyártó:

Leírás

A Belinka oil paraffin szaunák faelemeinek védelmére használható. Fokozza a szennyeződésekkel és nedvességgel szembeni ellenálló képességet. Mindenfajta faanyag védelmére alkalmas.

  • színtelen impregnálás
  • szaunák faelemeinek védelmére
  • nem szárad ki, színtelen, szagtalan és íztelen

A Belinka oil paraffin nem képez védőréteget a felszínen, így ajánlatos az olajjal kezelt felületeket ellenőrizni és felújítani. A szükséges karbantartási időköz a faanyag fajtájától, mechanikai igénybevételétől és nedvességnek való kitettségétől függ. Ajánlatos a felületet évente többször ugyanezzel a termékkel felújítani.

FELHASZNÁLÁS

Portól, zsírtól, viasztól és egyéb szennyeződésektől mentes fafelületekre vigye fel. Felvitel előtt a faanyag felszínét finoman csiszolja le és portalanítsa. Az olajat ronggyal, ecsettel vagy hengerrel bőségesen vigye fel a jól megszárított felületre. Az olaj felvitele előtt a faanyagot alaposan szárítsa meg, egyébként a védelem nem lesz kielégítő. Kb. 30 perc után a felesleges olajat törölje le tiszta nedvszívó ronggyal vagy itatóspapírral, majd száraz ronggyal fényesítse ki a felületet. 15 °C hőmérséklet alatt nem javasoljuk a termék használatát. A szerszámokat használat után azonnal tisztítsa meg vízzel és mosószerrel, illetve Belsollal.

Műszaki adatok:

Összetétel: paraffinolaj 

Kiadósság: 60–100 ml/m2, a faanyag fajtájától, nedvszívó képességétől és előzetes kezelésétől függően. 

Száradás: 24 óra (normál körülmények között, T = 20 °C, a levegő relatív páratartalma 65%). A száradási idő alacsonyabb hőmérsékleten vagy a levegő magasabb páratartalma mellett hosszabb. 

Szerszámok tisztítása: vízzel és mosószerrel, illetve Belsollal.

Tárolás: eredeti, lezárt csomagolásban, 5 °C és 30 °C közötti hőmérsékleten. Gyermekektől elzárva tartsa.

Kiszerelés: 0,5 l

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Belinka Paraffin olaj

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader