COROR Rapid zománcfesték

Zománc? fémre? fára? alumíniumra? KORRGÁTLÓS? jól fed? nitrós? LB-s? poliuretán? időjárásálló? prémium? egyrétegű? cseppmentes? alapozás nélkül használható?

Gyártó:

Leírás

COROR Rapid Zománcfesték

Zománc? fémre? fára? aluminiumra? KORRGÁTLÓS? jól fed? nitrós? LB-s? poliuretán? időjárásálló? prémium? egyrétegű? cseppmentes? alapozás nélkül használható? COROR RAPID korróziógátlóval PROFI C3-as korrózióvédelemre alkalmas? savas, sós, lúgos páraterheléshez? rugalmas? ral színekben van? gyorsan szárad?

Igen, a Coror Rapid Zománcfesték esetében minden kérésre tudtunk „IGEN” –nel válaszolni! (All Yes!)

Alkalmazás:
A COROR Rapid Zománc egy gyorsan száradó, POLIURETÁN kötésű, korróziógátló alapozó és fedőfesték egyben. Alkalmas kül- és beltérben található fémfelületek (acél, kerítés, cső, zártszelvény, kovácsoltvas, alumínium, horganyzott idomok stb.) alapozó és fedő festésére. A megszáradt bevonat nagy rugalmasságú és erős védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben. Felhasználható kül- és beltérben ipari és városi környezetben, ahol C3-as  (jelentős korróziónak kitett felület) megfelelőségű védelmet biztosít a lekezelt felületnek. Használható továbbá savas, sós, lúgos páraterhelésű csarnokok, műhelyek, helyiségek védelmére.

Előkészítés:
A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, vagy a régi bevonatokat és a pergő rozsdát. Használjuk a COROR Festékmarót hozzá! Oxidálódott régi alumínium és horganyzott felületek zsirtalanítás után közvetlenül festhetőek, az új, még fényes felületek előzetes érdesítés után átvonhatók. Az előkészített felületet nitro hígítóval zsírtalanítsuk!  A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás:
A festést csak +5 °C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a munkát! Használhatunk ecsetet, hengert vagy speciális szóró berendezést. A festéket hígítani nem szükséges. Abban az esetben, ha a festéket közvetlenül a rozsdára alkalmazzuk, javasolt a két réteg felvitele a hosszabb élettartam érdekében. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Kiadósság: 9–11 m2/liter Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 30 perc porszáraz, 2 óra száraz. Az értéket a levegő magas páratartama mehosszabíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: lakkbenzinnel vagy nitrohígítóval

Felhasznáható 5–25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 36 hónap

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: COROR Rapid zománcfesték

Felület

selyemfényű

Kiadósság

9-11 m2/liter egy rétegben

Kiszerelés

,

Szín

, , , , , , , , , , ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “COROR Rapid zománcfesték”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader