Csempe és járólap ragasztó

Vélemény írása

Beltéri csemperagasztó, gyárilag előkevert por alakú, cement és műgyantakötésű, szürke színű szárazhabarcs.

Gyártó:

Leírás

Beltéri csemperagasztó, gyárilag előkevert por alakú, cement és műgyantakötésű, szürke színű szárazhabarcs.

Főbb jellemzői:

Anyagösszetétel:

Üvegásvány, cement, műgyanta, tulajdonság javító adalékanyagok.

Tulajdonságok:

Könnyen feldolgozható, jól kenhető, stabil, megbízható minőség.

Anyagszükséglet:

A munkavégzési technológiától, alaptól, a felragasztott burkolólaptól függően eltérő lehet, kb. 1,2 kg ? 1,4 kg/m2/mm rétegvastagságnál.

Kiszerelés:

5 kg, 25 kg papírzsákban.

Eltartható:

Fedett száraz helyen. Nedvességtől, sugárzó hőtől, tűző naptól védve 6 hónapig.

Felhasználási terület:

Felhasználható belső térben kerámia, fajansz, kőagyag csempék és padlóburkolatok ragasztásához, az alapfelületi követelményeknek megfelelő minőségű betonra, mészcement és cement kötésű vakolatra. Fémre, fára, festékre nem ajánlott!

Az alap előkészítése:

A ragasztási alap por, zsír, olaj és szerves anyag mentes felület. A felület szilárd, száraz, mozgás- és zsugorodásmentes legyen. A laza részeket el kell távolítani! 3 mm-nél nagyobb felületi egyenetlenség esetén KINGSTONE önterülő aljzatkiegyenlítő használatát javasoljuk. A porózus, erősen nedvszívó alapfelületet kiegyenlítés, vagy burkolás előtt célszerű Acrylbond mélyalapozóval kellősíteni.

Keverés:

1 kg szárazhabarcshoz 0,3 L ? 0,5 L csapvíz (ideális 20°C-os) szükséges, a levegő hőmérséklete, páratartalma, valamint a burkolati alap és lapok nedvszívó képességének függvényében. A keverést célszerű fúrógépbe erősített keverőszárral végezni. A bekevert anyagot 10-15 perces pihentetés után újra át kell keverni. A masszát tanácsos 4 órán belül felhasználni.

Ragasztás, felhordás:

+5°C alatti felületi és léghőmérsékletnél a ragasztóhabarcs nem használható. A felhordás a fent leírtak figyelembe vételével az általános burkolási szakismeretek alapján történik.

Általános tudnivalók:

A burkolat ragasztás után optimális esetben 24 óra (20°C-on, 2 mm vastagságban) múlva járható, fugázható. A ragasztótól zennyeződött felületet, fuga hézagokat azonnal meg kell tisztítani. Az alkalmazott szerszámokat használat után le kell mosni. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad.

Kérjük, a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásnak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat. A termék felhasználása szakértelmet igényel!

A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (időjárás, felület, szerszám, stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a felhasznált termék gyártóját terheli.
 

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Csempe és járólap ragasztó

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Csempe és járólap ragasztó”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader