Corso hézagoló glettgipsz

1350 Ft4600 Ft
1500 Ft4620 Ft

Corso hézagoló glettgipsz: A glettanyag könnyen bedolgozható, magas fehérségű massza, mellyel teljesen sima felület hozható létre. Csak beltéri helyiségekben használható.

Gyártó:

Leírás

Corso hézagoló glettgipsz

Csak beltérben, vakolt falak és gipszkartonlapok glettelésére és hézagolására használható gipszbázisú glettanyag. Festés és tapétázás előkészítésére alkalmazható, csempézés alá nem alkalmazható.

A glettanyag könnyen bedolgozható, magas fehérségű massza, mellyel teljesen sima felület hozható létre. Csak beltéri helyiségekben használható. Festés és tapétázás alá kiválóan alkalmazható, csempeburkolat alá ne használjuk!

Tárolás A bontatlan zsákot száraz helyen, a gyártástól számított 9 hónapig tárolhatjuk

Alkalmazási terület

Kizárólag belső felületeken használjuk. Vakolt falak, mennyezetek és gipszkartonlapok felületeinek glettelésére és hézagolására, továbbá Ytong falak és vasbeton felületek kiegyenlítésére használható gipszbázisú glettanyag.

Felhasználás

Alapfelület előkészítése: Az alapfelületről távolítsuk el a laza részeket úgy, hogy az alapfelület szilárd és szennyeződésmentes legyen. Ezután a felületet enyhén nedvesítsük be vízzel. A glettanyag bekeverése: A keverőedénybe töltsünk tiszta vizet, és ebbe folyamatosan, lassan szórjuk bele a glettanyagot, hogy az csomómentes masszává álljon össze. Kb. 6dl vízhez 1 kg glettanyagot adjunk. Az átlagosan 5 perces beszívódási idő után keverőszárral pasztaszerű anyaggá keverjük a masszát. Ügyeljünk arra, hogy a kész paszta csomómentes legyen. Az így nyert glettelőanyagot azonnal használjuk, és környezeti hőmérséklettől függően 75-90 percig dolgozhatunk vele. Mindig csak annyi anyagot keverjünk be, amennyit 75 perc alatt fel tudunk használni, mert a megszilárdult anyag a továbbiakban nem használható. Glettanyag felhasználása: A kitöltendő, kiegyenlítendő, glettelendő felületre hordjuk fel az anyagot. A kötés után a felület egyenetlenségeit csiszoljuk le. Csak +5°C felett használható.

Tulajdonságok

Gazdaságos méret, takarékos kiszerelés

Szakvélemény

KERMI szakvélemény száma: E-223002-1

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Corso hézagoló glettgipsz

Kiadósság

1 kg/m2/mm

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Corso hézagoló glettgipsz”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader