Everal Primer (alkid alapozó festék fára)

Vélemény írása

Matt alkid festék nyersfa, száraz beton, vakolat, gipsz és spaklival eldolgozott felületek, és mésszel vagy enyves festékkel festett felületek alapozására.

Gyártó:

Leírás

TÍPUSMatt alkid festék nyersfa, száraz beton, vakolat, tégla, gipsz és spaklival eldolgozott felületek, valamint mésszel vagy enyves festékkel festett felületek alapozására. Az EVERAL GRUNT eltakarja a felszín alatti részből eredő színkülönbségeket, valamint a vízcseppek és a nedvesedés okozta felszíni elszíntelenedéseket. A festék tixotrópikus jellegének köszönhetően függőleges felületekre is jól használható, mert nem csöpög le.ALKALMAZHATÓSÁG

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Az EVERAL GRUNT beltéri nyers, fa felületek: ajtók, bútorok, keretek alapozására. A termék megfelel falak és mennyezetek alapozására fürdőszobákban, konyhákban, lépcsőházakban és folyosókon, alkid zománcfestékek alá.

 

Műszaki adatok

Bázis festékAPFedőképesség10-12 m2/liter/réteg. A fedőképesség nagyban függ a felület nedvszívó képességétől és a felhordás módjától.Kanna méretek0,9lHígítólakkbenzin 1050Felvitel módjaecset, henger
Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom esetén

Normál körülmények között (20±2°C hőmérséklet és 55±5% rel. páratartalom mellett) csiszolható és átfesthető 16 óra múlva.

Tárolás+5°C – +25°C között lezárt kannában. Száraz, jól szellőző helyen tárolandó.

 

 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLATFestési körülményekA levegő hőmérséklete legyen legalább + 5°C, a levegő relatív páratartalma maradjon 80% alatt.ElőkészítésFestetlen felületek: Tisztítsa meg a felületeket a portól, olajos és zsíros szennyeződésektől.
Korábban festett felületek: Mossa le a felületet a megfelelő tisztítószerrel, öblítse le vízzel, majd hagyja megszáradni. A laza, lepergő festékrétegeket távolítsa el kaparóvassal. A nagyon kemény és fényes felületeket csiszolja mattra. Távolítsa el a csiszolás során keletkezett port.
FelvitelHordjon fel 1-2 réteg alapozót ecsettel, vagy hengerrel. Szórás esetén hígítsa a festéket max. 10%-ban az 1050-es hígítóval a megfelelő viszkozitás elérése érdekében. Ha nagyon sima felületet szeretne alkotni, az alapozás után csiszolja meg a felületet csiszolópapírral.Szerszámok tisztításaTisztítás előtt távolítsa el az ecsetről a lehető legtöbb festéket. Tisztítsa a szerszámokat 1050-es hígítóval, azonnal a festés után.határértékEU határérték erre a termékre (kategória/alkategória): A/c 350g/l (2010)
A termék legfeljebb 350 g/l VOC-t tartalmaz.
EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI BESOROLÁSSpeciális veszélyek: Tartalmaz: 2-Butanonoxim-ot és kobaltsókat. Allergiás reakciót válthat ki. Gyúlékony. VESZÉLYES ANYAGTARTALOM: A vegyi anyag sajátos veszélyeire és kockázataira utaló R és S mondatok: R38 Bőrizgató hatású. R52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S23 A keletkező gázt/füstöt/gőzt nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. További információt lásd a biztonságtechnikai adatlapon, termékismertető prospektuson.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Everal Primer (alkid alapozó festék fára)

Kiszerelés

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Everal Primer (alkid alapozó festék fára)”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader