Corso kül- és beltéri burkolatragasztó

Vélemény írása

Corso kül- és beltéri burkolatragasztó: A ragasztóhabarcs könnyen feldolgozható, gazdaságos, jól kenhető. Tartós, szilárd kötést biztosít.

Gyártó:

Leírás

Corso kül- és beltéri burkolatragasztó

Kül és beltérben beton és vakolt felületeken is felhasználható. Alkalmas burkolólapok ragasztására. Könnyen feldolgozható, jól kenhető ragasztóhabarcs. Szilárd és tartós kötést biztosít. 

A ragasztóhabarcs könnyen feldolgozható, gazdaságos, jól kenhető. Tartós, szilárd kötést biztosít


Alkalmazási terület

Használható kül- és beltéren, beton- és vakolt felületeken. Alkalmas falburkoló csempék, mettlachi lapok, kerámia burkolólapok és mozaiklapok ragasztására (gres lapok kivételével). Javasoljuk lakások átlagos igénybevételű padlóburkolatainak készítésénél, nem padlófűtéses helyiségeinek burkolásánál.

Felhasználás

Az alapfelület elkészítése: A ragasztandó felületet meg kell tisztítani, a laza részeket el kell távolítani. Az alap por-, zsír- és egyéb szennyeződéstől mentes, szilárd, száraz legyen. A 3 mm-nél nagyobb felületi egyenetlenség megszüntetéséhez aljzatkiegyenlítő használata javasolt. A burkolólapok hátoldalán található szennyeződéseket nedves szivaccsal töröljük le. A porragasztó bekeverése: A porkeveréket az építkezés helyszínén kell állandó keverés közben a vízhez adni és csomómentesre összekeverni. 1 kg ragasztóhoz kb. 2,5 dl víz szükséges. 10 perc pihentetés után ismét keverjük át az anyagot. Mindig csak annyi anyagot keverjünk be, amennyit 1-1,5 órán belül fel tudunk használni. A bekevert ragasztó felhasználása: A burkolni kívánt felületre egyenletesen, egybefüggően (nem foltszerűen) fogazott szerszámmal hordjuk fel a habarcsot. A burkolólapokat 15-20 percen belül a felkent ragasztóhabarcsba kell illeszteni. Padlólapoknál az alapfelületen kívül ajánlott a lapok hátoldalának vékony lekenése is. A ragasztott burkolat 24 óra elteltével már fugázható, járható, de intenzív igénybevételnek kitenni legalább 1 hét eltelte után szabad. A kész burkolatot 3 hétig nem érheti fagy. A ragasztót +5°C és +30°C közötti környezeti és alapfelületi hőmérsékleten lehet felhordani. A szerszámokról és a burkoló-lapokról a meg nem kötött ragasztóhabarcsot azonnal vízzel le kell mosni. Minőségi és alkalmazási jellemzők: Vízigény: kb. 2,5 dl víz 1kg poranyaghoz Bekevert ragasztó felhasználható: 1-1,5 órán belül Felhordás körülményei: +5°C és +30°C között Felhordás módja: fogazott kenőlappal Rétegvastagság: 2-10 mm Ragasztott burkolat járható, fugázható: 24 óra után, igénybevehető: 1 hét után Anyagszükséglet: kb. 1,5 kg/m2/mm a ragasztandó felületektől függően Minőségét megőrzi: száraz, hűvös helyen tárolva 9 hónapig jól zárt, eredeti csomagolásban

Összetétel

hidraulikus kötőanyag, kvarchomok, ásványi töltőanyag, adalékanyagok

Választék

25 kg-os papírzsákban kapható.

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes!

Veszélyesanyag-tartalom

Cement 25-50%

Veszély jelzés

Xi Irritatív

Szakvélemény

ÉMI A-209/2003

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Corso kül- és beltéri burkolatragasztó

Kiadósság

1,5 kg/m2/mm

Kiszerelés

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Corso kül- és beltéri burkolatragasztó”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader