FACTOR Aqua Impregnáló Alapozó

Oldószermentes termék mely alkalmas, kül- és beltéri fafelületek lazúrozás előtti, megelőző és tartós védelem kialakítására kékpenész és gombák ellen.

Gyártó:

Leírás

Színtelen

Alkalmazás: A FACTOR Aqua Impregnáló Alapozó oldószermentes termék mely alkalmas, kül- és beltéri fafelületek (faház, épületasztalos ipari termék, kerti építmények, kerítés, fűrészáru, stb.) lazúrozás előtti, megelőző és tartós védelem kialakítására kékpenész illetve farontó gombák ellen. A készítmény beszívódik a fa felszín alatti rétegébe, így fejti ki védő és impregnáló hatását. A kezelt felületet fessük át, a száradást követő 4 héten belül FACTOR Aqua Akril Vastaglazúrral.

Előkészítés: A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, régi bevonatokat, majd dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le. Az esetleges gyantakiválásokat nitrohígítóval távolítsuk el. A lemosott részeken a hígító teljes száradása után szabad csak festeni.

Felhasználás: A munkálatokat csak +10 °C feletti hőmérsékleten szabad dolgozni. Alaposan keverjük fel, majd kezdjük meg az impregnálást. Ecseteléssel, hengerrel vagy mártott technikával, 1-2 rétegben. Újabb réteg felvitele előtt legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani. A termék felhasználásra kész hígítása nem szükséges. A festett fa nedvességtartalma maximum 20% lehet. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük töltse le a Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot a www.festekbazis.hu oldalról.

Színezés:

Kiadósság: 12-14 m2/liter egy rétegben

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra

Felhordás: ecsettel, hengerrel, mártott technikával

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: FACTOR Aqua Impregnáló Alapozó

Felület

matt

Kiadósság

12-14 m2/liter egy rétegben

Kiszerelés

, , ,

Szín

színtelen

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “FACTOR Aqua Impregnáló Alapozó”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader