Grafiato 2mm dörzsölt vakolat

Vizes hígítású, akryl kötőanyagú, természetes ásványi töltőanyagú, pasztaszerű, környezetbarát finomvakolat. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő

Gyártó:

Leírás

FŐBB JELLEMZŐI: Vizes hígítású, akryl kötőanyagú, természetes ásványi töltőanyagú, pasztaszerű, környezetbarát finomvakolat. Kapható a szivárvány minden színében, a Peakston NCS színkártya alapján 900 színárnyalatban. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időtálló jó tulajdonságokkal rendelkezik.

Hígítható: Vízzel (ideális 20°C-os csapvíz), maximum 1 – 2 dl/vödör, hőmérséklettől függően.

Anyagigény: kb. 2,8kg – 3kg/m2

Száradási idő: 20°C-on
– tapintásra 2 óra
– záporbiztos szilárdulás 10 óra
– teljes kötési idő 28 nap.
Tárolás: Zárt, fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve.
Eltartható: 3 évig (+5°C – +35°C) eredeti állapotban.
Kiszerelés: 25 kg, légmentesen záródó műanyag vödörben.

ALKALMAZÁSI FELÜLETEK: Jó minőségű simított alapvakolat, glettelt betonfelület (a Peakston kül- és beltéri glettanyaggal javasoljuk), betonyp lemez, Peakston hőszigetelőrendszer.

FELHORDÁSI TECHNOLÓGIA: Felhasználás előtt a felhasználni kívánt terméket jól össze kell keverni. Keverőszárral csak alacsony fordulatszámon szabad. Csak száraz, hibátlan, pormentes, egyenletes felületre szabad felkenni a megfelelő hígítású színes, speciális KVARCTEXT vagy GRAFIATO alapozót. 6 óra (+ 20°C-on) száradás után rozsdamentes glettvas segítségével, egyenletesen, szemcsenagyságnak megfelelő (2mm) vastagságban hordjuk fel a Grafiato finomvakolatot. Felhordás után 3 – 5 perccel (+15°C – +20°C között) a felületet műanyag simítóval finoman át kell simítani. Így alakítják ki a vakolat gördülőszemcséi a felület végső struktúráját. Ügyeljünk rá, hogy munkavégzés közben a műanyag simító mindig tiszta legyen. Egy felületet egy munkamenettel kell befejezni.

ALAPOZÁS: Grafiato alapozó vagy Kvarctext használata minden esetben szükséges, más termékkel nem helyettesíthető! Felhordásuk festőhengerrel vagy festőkorong segítségével történhet.

GRAFIATO ALAPOZÓ:
Anyagszükséglete: Higítatlan állapotban 1 – 1,5dl/m2, a felület nedvszívásától függően.
Hígítható: Vízzel, ideális 20°C-os csapvíz. 1L alapozóhoz 2 – 3dl víz, a hőmérséklettől függően.

KVARCTEXT ALAPOZÓ:
Anyagszükséglete: Hígítatlan állapotban kb. 0,2 – 0,3kg/m2, a felület nedvszívásától függően.
Hígítható: Vízzel, ideális 20°C-os csapvíz. 1kg alapozóhoz 1 – 1,5dl víz, a hőmérséklettől függően.

FONTOS TUDNIVALÓ: A GRAFIATO finomvakolat és alapozója párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C alá nem süllyedhet, s ez idő alatt csapadék sem érheti! Kérjük, hogy a dekoratív védő vakolattal ellátni kívánt felületeket gondosan mérjék fel, s a szükséges mennyiséget egy megrendelésben adják le, mert a pótrendelésből származó termék színhatásában eltérhet. Bármilyen csekély mértékben is, egy felületen esztétikailag zavaró lehet. Termékeinkhez színezőanyagot, vagy más egyéb anyagot (a feltüntetett víz mennyiségén kívül), házilag hozzáadni nem szabad!

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Grafiato 2mm dörzsölt vakolat

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader