Inntaler szilikon homlokzatfesték

4600 Ft32100 Ft
5070 Ft33800 Ft

Inntaler szilikon homlokzatfesték: Magas páraáteresztő-, és víztaszító-képességű, alacsony vízfelvételű bevonó anyag.

Gyártó:

Leírás

Inntaler szilikon homlokzatfesték

Felhordható hengerezéssel ecsettel vagy szórással. Magas páraáteresztő képessége van de alacsony vízfelvétele. Hőszigetelő rendszerekben is alkalmazható.

A Poli-Farbe Inntaler Szilikon Homlokzatfesték egy magas páraáteresztő-, és víztaszító-képességű, alacsony vízfelvételű bevonó anyag.

Száradási idő 4 óra (20˚C-on)
Átfesthetőség 4 óra (20˚C-on)
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig
Alkalmazás hengerezéssel, ecsettel, szórással
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Higítás első rétegben csapvízzel legfeljebb 5%-ban
Kiadósság 1,5-2 m2/liter (2 rétegben)

Alkalmazási terület

A Poli-Farbe Inntaler Szilikon Homlokzatfesték előnyei azokon a szerkezeteken érvényesülnek, ahol szükséges, vagy követelmény a magas páraáteresztő-képesség, alacsony vízfelvétel. Kiválóan alkalmas a történelmi épületek, tégla, vályog, vagy vert falazatú házak felújítására, kőzetgyapot, illetve egyéb hőszigetelő rendszerek kialakítására. Az alapfelületnek, száraznak, tisztának, por- és olajmentesnek, megfelelően előkészítettnek, a festésre alkalmas állapotúnak kell lennie. Magas vízfelvevő képességű, porózus alapfelület esetén a víztaszító tulajdonságú, Inntaler szilikon mélyalapozó használata szükséges. A festés során az alapfelület hőmérsékletének a száradás végéig a +10 és +25°C közötti tartományban kell lennie. Az egyes rétegek felhordása között kb. 4 óra száradási időt kell biztosítani. Hőszigetelő rendszer kialakítása során sötét színű festéket csak kisebb felületeken, díszítésként alkalmazzon; a túlzott felmelegedés, hőtermelés lerövidíti a rendszer élettartalmát. Tűző napon, esőben, erősen párás, vagy szeles időben kerülje a festést, vagy alkalmas módon pl. takarással, árnyékolással védje a frissen felhordott bevonatot a kedvezőtlen környezeti hatásoktól. Festés után a szerszámokat vízzel lehet elmosni, a megszáradt festéket csak agresszív oldószerekkel (pl. nitrohígító) lehet eltávolítani.

Alkalmazás

hengerezéssel, ecsettel, szórással

Tulajdonságok

A festék a Poli-Farbe KolorBox színkeverő rendszerében színezhető, a színtartósság a jó fény- és időjárásálló színező paszták használatával biztosítható. A színtelen bázisfesték a sötétebb színek előállítására szolgál, színezés nélkül nem alkalmas a használatra.

Szabályozási tájékoztatás

R 52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Inntaler szilikon homlokzatfesték

Kiadósság

1,5-2 m2/l

Kiszerelés

, , , ,

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader