Nivelin D vastagrétegű beltéri glett

Nivelin D vastagrétegű beltéri glett: A kültéri és beltéri ásványi felületek nagyobb egyenetlenségeinek kiegyenlítésére használható.

Gyártó:

Leírás

Nivelin D vastagrétegű beltéri glett

A glettre jellemző, hogy száradáskor csak kis mértékben zsugorodik, víztaszító, és fehér színű. Por alakú glett, mellyel glettelhetünk homlokzatot, vakolt vagy vakolatlan beltéri falat és mennyezetet. 

NIVELIN D polimer kötőanyagokkal nemesített mész-cement kiegyenlítő anyag. A kültéri és beltéri ásványi felületek nagyobb egyenetlenségeinek kiegyenlítésére használható (max. 5 mm egy rétegben). Beltéri, durvábban megmunkált fa-és mennyezetfelületek hibáinak kijavítására vagy vakolatlan beton mennyezetek és hasonló felületek simítására, valamint kisebb homlokzatfelületek simítására is.

Tulajdonságok

  • száradáskor rendkívül kis mértékben zsugorodik;
  • alacsony rugalmassági modul jellemzi;
  • magas víztaszító-képesség;
  • víztaszító;
  • fehér szín.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET TULAJDONSÁGOK por alakú glett, amellyel vakolt homlokzati, valamint vakolt, ill. vakolatlan beltéri fal- és mennyezeti felületeket glettelünk; az alap legyen szilárd, száraz és tiszta, a nagyon nedvszívó és poros falfelületeket glettelés előtt kenjük át AKRIL EMULZIÓ-val; a glettanyag 5mm vastag felhordásnál sem repedezik meg száradás közben, aránylag magas vízpergető hatással rendelkezik; szín: természetes homokszín; a száraz simított felületek bármilyen diszperziós falfestékkel festhetők, valamint tapétázhatók.

ELŐKÉSZÍTÉS FELHORDÁS BEÉPÍTÉS a zsák tartalmát jól elkeverjük 30% vízben úgy, hogy homogén pasztaszerű, csomómentes masszát kapjunk; hagyjuk 10 percig megduzzadni, majd ismét jól megkeverjük és szükség esetén kevés vizet adunk hozzá; nyitott idő: ~2 óra; a glettanyagot általában egy rétegben 1,5-5 mm vastagon hordjuk fel: kézzel – rozsdamentes acél glettvassal vagy gépi szórással; 10-20 perccel a felhordás után – amikor az anyag kezd megkötni – a felületet benedvesítjük és hungarocell vagy fa-, ill. műanyag simítóval elsimítjuk; szükség szerint a frissen felhordott réteget finom csiszolópapírral csiszoljuk; munkahőmérséklet: +5 °C ? + 35 °C között; száradási idő(csiszolásig, ill. a következő munkafázisig): ~2-5 nap, a felhordott réteg vastagságától függően (T=+20 °C, rel. vl.=65%); a frissen glettelt homlokzati felületeket védjük az esőtől, tűző napsütéstől, valamint a széltől

ANYAGSZÜK-SÉGLET  1,5 kg/m2 1 mm vastag réteghez

SZAVATOSSÁG TÁROLÁSI FELTÉTELEK legalább 6 hónap; száraz és szellős helyen tároljuk, gyermekek elől elzárni

KISZERELÉS 5 és 20 kg
 

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Nivelin D vastagrétegű beltéri glett

Kiadósság

~ 1,5 kg/m2 1 mm rétegvastagság

Kiszerelés

,

Szín

fehér

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Nivelin D vastagrétegű beltéri glett”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader