Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték

4700 Ft11960 Ft
5200 Ft11180 Ft

Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték. Magas minőségű, gazdaságos felhasználású, színtartó kültéri diszperziós falfesték. Kiváló időjárás állóságú.

Gyártó:

Leírás

Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték

Diszperziós homlokzatfesték, mely épület homlokzatain, bel és kültéren egyaránt alkalmazható. Bevonhatók gipsz, cement és betonfelületek is. A Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték hengerrel, ecsettel és szórással is felvihető.

A Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték magas minőségű, gazdaságos felhasználású, kültéri diszperziós falfesték. Bevonata kiváló időjárásállóságú, jó pára- és légáteresztő.

Száradási idő 20 °C-on: 4 óra
Átfesthetőség 20 °C-on: 4 óra
Tárolás 5-25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban 24 hónapig
Alkalmazás szórással, hengerezéssel, ecsettel
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Higítás vízzel max. 5 %-ban
Kiadósság 1,5-2 m2/liter, két rétegben, a felület minőségétől függően

Alkalmazási terület

Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri vakolt-, beton-, cement és gipszfelületek bevonására alkalmas.

Alkalmazás

szórással, hengerezéssel, ecsettel

Felhasználás

A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. Az alapfelületeknek száraznak, tisztának, por- és olajtól mentesnek kell lennie. A laza, táskásodó, leváló régi bevonatot kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A felület javításához ajánljuk a Poli-Farbe Corso külső glettanyagot. Új vakolatok, vagy porózus felület festésénél, valamint a megfelelően kijavított, régi vakolatok megerősítésére és a szívóképesség kiegyenlítésére használjunk első régebben Inntaler diszperziós mélyalapozót. A Poli-Farbe diszperziós homokzatfesték pasztell színekre színezhető a kültéri használatra is alkalmas Inntaler színező festékkel vagy a Poli-farbe színező pasztákkal legfeljebb 3%-ban adagolva. A festést +5 – +30oC hőmérséklettartományban végezzük a festendő felület hőmérsékletének figyelembevételével. Tűző napon, esőben, illetve erősen párás időben kerüljük a festék felhordását! Az egyes rétegek felhordása között biztosítsuk a száradáshoz szükséges (kb. 4 óra) időt. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Összetétel

műanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz.

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes!

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték

Kiszerelés

,

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader