Policolor szilikon vakolat alapozó

Vélemény írása

Policolor szilikon vakolat alapozó: A 2012-ben Magyar Termék Nagydíjat kapott. Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása.

Gyártó:

Leírás

Policolor szilikon vakolat alapozó

Felhordható ecsettel és hengerrel. Hőszigetelő rendszerben alkalmazható, a beágyazó rétegre kell felfesteni. A vakolat alapozásához használható fel, általa csökken a felület szívóképessége de a vakolat tapadása növekszik.

A 2012-ben Magyar Termék Nagydíjat kapott Poli-Farbe Szilikon vakolatalapozó használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedőképességét.

Száradási idő 2-4 óra (20°C-on)
Átfesthetőség 2-4 óra (20°C-on)
Alkalmazás ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám 1 réteg
Higítás nem megengedett
Kiadósság 5-6 m2/liter

Alkalmazási terület

A Policolor Szilikonvakolat felhordását megelőző alapozáshoz ajánlott a tökéletes bevonat kialakítása érdekében.

Alkalmazás

ecsettel, hengerrel

Felhasználás

Hőszigetelő rendszer esetében a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell hígítás nélkül felfesteni. Majd 2-4 óra száradás után (hőmérséklettől függően) a szilikonvakolat felhordható. Policolor Szilikonvakolat használata esetén a megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta és pormentes felületre a következő rétegrend kialakítása javasolt: – 1 réteg Inntaler Szilikon mélyalapozó, – 1 réteg Policolor Szilikonvakolat alapozó, – 1 réteg Policolor Szilikonvakolat, a termékre vonatkozó felhasználási utasítás szerint. A festéket megfelelő keverés után, hígítás nélkül kell felfesteni. A felhordás után a hőmérséklettől függően 2-4 óra száradási időt kell biztosítani. 5°C alatt festést nem szabad végezni. Ha színezett vakolat kerül felhordásra, akkor az alapozót is a vakolat színével azonos árnyalatra kell színezni. Az alapozó a Poli-Farbe KolorBox színező rendszerében színezhető. A festés után a szerszámok vízzel elmoshatók, a száraz alapozó csak agresszív oldószerrel távolítható el.

Összetétel

víz, fi nom és durva márványőrlemény, műanyag diszperzió, szilikongyanta, pigment, adalékok, algicid, fungicid

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes

Szabályozási tájékoztatás

R 52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást S 61 Kerülni kell az anyag környezetbe jutását.Speciális adatokat kell kérni/Biztonsági adatlap

Szakvélemény

M-4000/2011 ÉMI

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Policolor szilikon vakolat alapozó

Kiadósság

5-6 m2/l

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader