PraktiColor ® Ragasztó és beágyazóhabarcs

PraktiColor Ragasztó és beágyazóhabarcs: Hőszigetelő táblák ragasztására és vakolaterősítő háló ágyazásához. Hőszigetelő rendszer ragasztó és símítótapasza.

1860 Ft

Törlés
Gyártó: SKU: 765430102 Kategóriák: ,

PraktiColor Ragasztó és beágyazóhabarcs

Felhordható rozsdamentes spatulával és acélsimítóval is. Ragasztó és simítótapasz, mely többféle falszerkezeten alkalmazható, például beton, tégla, vakolat, cement, faforgácslap.

Polisztirol hőszigetelő táblák ragasztására és vakolaterősítő háló ágyazásához

Tárolás fedett, száraz helyen
Minőségét megőrzi megfelelő tárolás mellett, bontatlan csomagolásban 9 hónapig
Alkalmazás rozsdamentes spatulával, acélsímítóval

Alkalmazási terület

A PraktiColor homlokzati hőszigetelő rendszer ragasztó és símítótapasza. Lakóházak, középületek – új és régi épületek – külső falainak hőszigetelése során a polisztirol táblák felragasztására és az üveg háló beágyazására, glettelésére szolgál. A rendszer alkalmazható a legtöbb falszerkezetre: beton, tégla, min. Hvh 10 vakolat, könnyűszerkezetes cement, vagy cementkötésű faforgácslapokból szerelt falra.

Alkalmazás

rozsdamentes spatulával, acélsímítóval

Felhasználás

Fúrógépbe fogott keverőszárral a habarcsot a vízhez folyamatosan adagolva csomómentesen elkeverjük, majd kb. 5 percig állni hagyjuk. Felhasználás előtt még egyszer alaposan felkeverjük. Az alapfelület szilárd, hordképes, por-, olaj- és egyéb szennyeződésektől, festékmaradványoktól mentes legyen. A munkákat 5°C környezeti és falhőmérséklet alatt ne végezzük! A termék felhordása során a fal és a levegő hőmérséklete +5°C és +25°C között legyen! A felhordott habarcsfelületeket 24 órán belül NEM ÉRHETI fagy, csapóeső, illetve tűző napsütés! A szerszámok használat után azonnal vízzel tisztíthatók. Fedőbevonat (vakolat) normál körülmények között 3 nap múlva vihető fel a megkötött felületre. A munkavégzés részletes leírását lásd a PraktiColor homlokzati hőszigetelő rendszer termékismertetőjében.

Összetétel

cement, kvarchomok, segédanyagok

Érdekességek

Max. szemcsenagyság: 1 mm Anyagszükséglet ragasztáskor: kb. 4-5 kg/m2 Anyagszükséglet beágyazáskor: kb. 4-5 kg/m2 Bekeverés: 6-8 Iiter víz/25 kg poranyag Bedolgozhatóság: kb. 2 óra hőmérséklettől függően Rétegvastagság: min. 3 mm

Veszélyesanyag-tartalom

portlandcement-klinker, kalcium-hidroxid, Kalcium formiát.

Szabályozási tájékoztatás

Megkötés után építési hulladékkal együtt kezelhető.

Szakvélemény

A-132/2014 NMÉ, A-48/2014 NMÉ

Termék adatok: PraktiColor ® Ragasztó és beágyazóhabarcs

Kiszerelés

Bolt információ

  • Bolt neve: Jolly Festéküzlet
  • Bolt: JollyFestekKft
  • Cím: Budapest
    Kossuth Lajos u. 22.
    1211
  • Nincs értékelés!
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader