Szintetikus hígító

Szintetikus hígító: Termékek hígítására és a felhordásnak megfelelő konzisztencia beállítására alkalmas, amelyeknél a hígító használatát írja elő.

1300 Ft

Törlés
Gyártó: SKU: 765430105 Kategóriák: ,

Poli-Farbe Szintetikus hígító

A hígítót csak lakkbenzin tartalmú oldószeres festékekhez alkalmazzuk. Óvatosan, állandó keverés közben adagoljuk a festékhez. Megfelelő konzisztenicia beállítására alkalmas. 

Tárolás 5-25°C hőmérsékleten
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban 24 hónapig

Alkalmazási terület

Azoknak a termékeknek a hígítására illetve a felhordásnak megfelelő konzisztencia beállítására alkalmas, amelyek termékismertetője a Szintetikus hígító használatát írja elo. Használható lakkbenzin tartalmú oldószeres festékekkel történő munkák során a frissen elcseppent festékfoltok eltávolítására valamint a festőeszközök tisztítására.

Felhasználás

A hígítót állandó keverés közben, óvatosan adagoljuk a festékhez a felhordási konzisztencia beállításához szükséges mennyiségben.

Összetétel

lakkbenzin, izopropanol, terpentin

Választék

1 és 5 literes műanyag edényben kapható.

Veszélyességi osztály

II. Tűz és robbanásveszélyes!

Veszélyesanyag-tartalom

Lakkbenzin max. 90 m/m%, Izopropanol max. 12 m/m%, Terpentin max. 2 m/m%

Szabályozási tájékoztatás

R 11 Tűzveszélyes R 36 Szemizgató hatású R 65 Lenyelve ártalmas, aspiráció (idegen anyagnak a légutakba beszívása)esetén tüdőkárosodást okozhat R 67 Gőzök álmosságot vagy szédülést okozhatnak S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet S 7 Az edényzet légmentesen lezárva tartandó S 16 Gyújtóforrástól távol tartandó – Tilos a dohányzás S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást S 26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni S 45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni S 53 Kerülni kell az expozíciót, – használatához külön utasítás szükséges

Veszély jelzés

F Tűzveszélyes, Xn Ártalmas

Termék adatok: Szintetikus hígító

Kiszerelés

, ,

Bolt információ

  • Bolt neve: Festéktár Kft.
  • Bolt: Festéktár Kft.
  • Cím: Budapest
    Fő utca 25.
    1151
  • Nincs értékelés!
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader