Tunto Hieno (Finomszemcsés dekorációs struktúrglett)

Vízhígítású akrilát struktúrglett. Alkalmazható téglára, gipszkartonra, farostlemezre, új vagy festett betonra, illetve vakolt felületekre.

Gyártó:

Leírás

TÍPUSVízhígítású akrilát struktúrglett.ALKALMAZHATÓSÁGAlkalmazható téglára, gipszkartonra, farostlemezre, új vagy festett betonra, illetve vakolt felületekre. A Tunto Finomszemcsés bevonat mennyezeteken is használható.FELHASZNÁLÁSI JAVASLATBeltéri falakra és mennyezetekre.MŰSZAKI ADATOK 

1

1,5

Bázis festékAP és CSzínskálaTUNTO Színkártya ajánlásai alapján illetve a Symphony rendszer kikeverhető árnyalataiban. A fal végleges színe függ a fényviszonyoktól és a termék felületi struktúrájától. A terméket színezés előtt alaposan keverje össze.Fényességi fokozatteljesen mattFedőképesség1 – 9 m2/l, festési technikától függően:
– vastagon hengerelve 1 – 1,5 m2/l
– vékonyan hengerelve 4 – 5 m2/l
– ecsettel 2 – 2,5 m2/l
– vastag spatulával 2 – 2,5 m2/l
– vékony spatulával 7 – 9 m2/l
A mindenkori fedőképességet befolyásolja a felület mintázata, porózussága és a fa nedvességtartalma.

Kanna méretek2,7 l, 9 l.HígítóVízFelvitel módjaecset, henger, spatula; mintázáshoz: tapétavágókés, puha kefe, mintázóhenger, stb.

Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom esetén24 óra múlva újrafesthető.Szárazanyag tartalomKb. 53%.Sűrűség1.0 kg/l, ISO 2811.TárolásFagytól védendő.Termékkód960_7014FELHASZNÁLÁSI JAVASLATFestési körülményekA felület legyen száraz. A felület és a levegő hőmérséklete legyen 5°C-nál magasabb, és a levegő páratartalma pedig 80% alatt legyen.ElőkészítésFestetlen felületeken:
A felület legyen száraz, tiszta, por-, kosz- és zsírmentes. Simítsa el a repedéseket és mélyedéseket glettel. Alapozzon minden kezeletlen felületet FEELINGS vagy LUJA UNIVERZÁLIS ALAPOZÓVAL.

Korábban festett betonfelületeken:
Zsírtalanítsa le a korábban festett felületeket, majd öblítse le óvatosan vízzel. Amennyiben szükséges, simítsa el a felületet tömítővel. Csiszolja le a kemény, fényes felületeket mattra, majd távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port.FestésHasználat előtt alaposan keverje fel a TUNTO Finomszemcsés dekorációs struktúrglettet. Hordjuk fel az anyagot egy henger segítségével. A felületet mintázhatjuk széles és kemény ecset vagy acél spakli segítségével. Egyszerre 1 m2-es felületen, vastagon terítse el a bevonatot a beltéri falon, majd azonnal kezdje a végső mintázást. Óvakodjon a vastag felhordástól, hogy elkerülje a repedéseket a megszáradt anyagban. A homogén felület érdekében tartalékoljon elegendő anyagot a kannában, a színkülönbségek elkerülése végett.Szerszámok tisztításaHasználat után a szerszámokat tisztítsa azonnal tiszta vízzel vagy Tikkurila Pensselipesu-val.Karbantartási útmutatóTisztítsa a felületet száraz ruhával vagy porszívóval.
EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI BESOROLÁSA termék összetétele miatt nincs szükség vészjelzésekre. A termékről biztonsági adatlap kérhető.
KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS HULLADÉK KEZELÉSA folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újra feldolgozhatók, vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.SZÁLLÍTÁSVAK/ADR –

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Tunto Hieno (Finomszemcsés dekorációs struktúrglett)

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Tunto Hieno (Finomszemcsés dekorációs struktúrglett)”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader