PraktiColor vékonyvakolat alapozó

PraktiColor vékonyvakolat alapozó: Csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletesen fed a következő réteg.

5130 Ft14100 Ft

Törlés
Gyártó: SKU: 765430104 Kategóriák: ,

PraktiColor vékonyvakolat alapozó

A festék felhordható ecsettel és hengerrel is. 6-12 óra száradás után a nemesvakolat felhordható rá. Ajánlott nemesvakolathozés hőszigetelő rendszer tökéletesítéséhez alkalmazni.

Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.

Száradási idő 6-12 óra (20 °C-on)
Átfesthetőség 6-12 óra (20 °C-on)
Tárolás 5–25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig
Alkalmazás ecsettel, hengerrel.
Javasolt rétegszám 1 réteg
Higítás nem megengedett
Kiadósság 5-6 m2/liter

Alkalmazási terület

PraktiColor® diszperziós nemes vakolathoz és PraktiColor® hőszigetelő rendszerhez ajánlott a tökéletes bevonat kialakítása érdekében.

Alkalmazás

ecsettel, hengerrel.

Felhasználás

PraktiColor® hőszigetelő rendszernél a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell hígítás nélkül felfesteni. Majd 6-12 óra száradás után (hőmérséklettől függően) a nemesvakolat felhordható. PraktiColor® diszperziós nemesvakolat használata esetén a megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta és pormentes felületre a következő rétegrend kialakítása javasolt: – 1 réteg INNTALER diszperziós mélyalapozó (szükség esetén), – 1 réteg PraktiColor® vékonyvakolat alapozó, – 1 réteg PraktiColor® homlokzati nemesvakolat, a termékre vonatkozó felhasználási utasítás szerint. Az alapozót alapos felkeverést követően hígítás nélkül kell felfesteni.

A felhordás után a hőmérséklettől függően 6-12 óra száradási időt kell biztosítani. 5 °C alatt festést nem szabad végezni. Színes vakolat esetén az alapozót is a vakolatszínéhez hasonló, vagy azonos színre kell beszínezni. A termék színezve is rendelhető. Alapozás után a szerszámok vízzel azonnal elmoshatók, a megszáradt alapozó maradványok csak agresszív oldószerrel távolíthatóak el.

Összetétel

víz mészkőliszt, kötőanyag, pigment, adalékok

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes

Veszély jelzés

EU határérték erre a termékre (A/g): 30 g/l (2010). Ez a termék legfeljebb 30 g/l VOC-t tartalmaz.

Szakvélemény

A-132/2014 NMÉ

Termék adatok: PraktiColor vékonyvakolat alapozó

Kiszerelés

,

Bolt információ

  • Bolt neve: Festéktár Kft.
  • Bolt: Festéktár Kft.
  • Cím: Budapest
    Fő utca 25.
    1151
  • Nincs értékelés!
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare