A JUPOL utazik. A JUPOL összeköt.

Az elmúlt 50 évben a JUPOL márkanév több millió embert kötött össze, és számos külföldi piacon évtizedek óta jelen van. A JUPOL 50. évfordulójának ünneplését a JUB a tavasz első napján kezdte, amikor elindult a JUPOL útja 10 országon át.
A JUPOL vödör Észak-Macedóniában kezdte meg utazását, majd Koszovó és Montenegró után Szerbiában folytatja útját, Bosznia-Hercegovina és Horvátország után bejárja Magyarországot is, majd Szlovákiát és Csehországot követően Szlovéniában fejezi be útját júniusban, abban a hónapban, mikor a JUPOL 50. születésnapját ünnepli.
Ezen az úton bárki, aki követi saját hazájában a JUPOL-nak ezt az útját, a http://jupol50.hu/ honlapon keresztül elküldheti üzenetét, gondolatait, jókívánságait és üdvözletét, ily módon kifejezve a márkanév iránti szeretetét és odaadását, ami megalapozza majd a JUPOL elkövetkezendő 50 évét is.

 

A JUPOL 50. évfordulójának megünneplésével párhuzamosan, minden országban humanitárius projektek sorozatára kerül sor. Magyarországon a JUB Kft. a Nagycsaládosok Országos Egyesületén keresztül 50 családot fog festékcsomaggal megajándékozni, illetve Tiszavasváriban a NOE közösségi épületét a JUB dolgozók festik ki, ezzel is tisztelegve a JUPOL márkanév
50. évfordulója előtt.

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader