JUBIZOL Brick – Új rendszer homlokzatokra és lábazatokra

A JUBIZOL Brick sablon lehetővé teszi, hogy tégla utánzatot készítsünk a JUBIZOL, homlokzatképző termékeivel. Megvalósítása gyors és egyszerű, kivitelezése lehetséges a hagyományos JUBIZOL hőszigetelő rendszerrel is. A megoldás lehetővé teszi számunkra, hogy időt és pénzt takarítsunk meg. Tartós megoldás lábazatok vagy egész homlokzat felületek esetében.

Objekt SPL – irodaépület  A kísérleti projekt folyamán, klinker burkolathoz hasonló felületképzés kialakítása volt a cél. Az épület méreténél fogva, a klinkertégla burkolat kivitelezésének költségei és munkaidő igénye miatt választotta a megrendelő a Jubizol Brick rendszert, amivel hasonló felületet értek el, mintha valódi téglaburkolattal látták volna el az épületet.

A színtervek elkészítése után a sablonok legyártására és a kivitelezést végző cég dolgozóinak oktatására került sor a TRC JUB központban, ahol elsajátíthatták a Jubizol Brick sablon felhasználásának technikáját.

Az épület Jubizol hőszigetelő rendszerrel történő ellátását követően a szakemberek megkezdték a sablon vezérvonalainak felrajzolását, majd a Jubizol Brick sablonok ragasztását a falfelületre.

A záróvakolat felhordása után a sablonok eltávolítása következett, így alakult ki a végleges klinkertégla hatású homlokzatfelület. 

Alkalmazott anyagok:  

1. Hőszigetelés: JUBIZOL EPS F W0 vagy Graphite

2. Beágyazó ragasztóhabarcs:   JUBIZOL RAGASZTÓHABARCS   (2X hálózás)

3. Alapozó: AKRIL EMULZIÓ

4. Alap festés: RevitalColor AG   (2 rétegben) elemi szállal erősített homlokzatfesték

5. Végső bevonat: JUBIZOL TREND FINISH S 1.5 akril vakolat (tégla szín) JUBIZOL BRICK sablon felhasználásával

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2016. tavaszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

 

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader