JUB Kft. negyed évszázada Magyarországon

Köszönjük partnereinknek, és vásárlóinknak a negyed évszázados bizalmat, melyre igyekszünk a következő 25 évben is rászolgálni.

 

Az idén negyed évszázados fennállását ünneplő JUB Kft. meghatározó szereplője a magyarországi festék és hőszigetelés piacnak. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy honnan indult és hová tart ez a sikeres magyarországi vállalkozás.

 

A múlt

A JUB története a távoli 1875-ös évig nyúlik vissza, amikor is őrlőkövekkel és gabonaőrlő malmokban elkészítették az első földalapú ásványi festékeket. A társaság fejlődésének fő fordulópontjait a két világháború, Szlovénia függetlenné válása és a tulajdonjogi változások jelentették. Termékei mindig aktuálisak és korszerűek voltak, gyorsan és sikeresen alkalmazkodott a piaci igényekhez. A JUB fennállásának több mint 140 éve alatt mindvégig dinamikusan fejlődő vállalat volt.

Magyarország

A JUB Kft. a szlovén JUB Kemična industrija d.d.o. 100%-os tulajdona. A magyarországi központi telephely: Celldömölk. A cégbírósági bejegyzést (1992. 06. 11) megelőzően, 1992- ben, a szlovén anyavállalat a celldömölki Sághegyalja Mezőgazdasági Szövetkezettel közös vállalkozást hoztak létre 51 – 49 %-os tulajdoni arány mellett, JUB – Cell Kft. néven. A szövetkezet által forgalmazott, a magyarországi festékpiacon elismert Cellkolor termékcsalád mellett párhuzamosan bevezetésre kerültek a szlovén cég termékei is, melyek rövid idő alatt közkedveltek lettek a magyar piacon. A közös Kft. 5 – 6 évig működött, majd a JUB Kft. a Sághegyalja Mezőgazdasági Szövetkezet teljes 49 % -os részesedését megvásárolta.

 

A jelen

Folyamatosan azon dolgozik a cég, hogy a kiváló minőség mellett áraik is versenyképesek legyenek, emellett termékeik 95%- a egészség és környezetbarát. A sikerben fontos szerepet játszottak: a pontos kiszolgálás, korrekt üzleti kapcsolatok illetve a kiváló minőségű termékek is.

A JUB-ot ma korszerű automatizált és robotizált termelés, magas termelőképesség, ökológiai tudatosság és a gyártás megfelelő tanúsítványokkal történő irányítása, korszerű energiaszabályozás, a legmodernebb termék- és információs technológiai fejlesztés, legjobb hitelképességi besorolás, az alkalmazottak nagyfokú munka-és szociális standardja, valamint a fogyasztói igények és ízlések kielégítését célzó vevőorientáltság jellemzi.

 

 

A jövő

A JUB Csoport állandó fejlesztése és növekedése folyamatosan új kihívásokat hoz. A központi szemlélet mindig is fontosnak tartotta a környezet felé való felelősségvállalást és a célközönségük társadalmi érdekeinek kielégítését is. A JUB szem előtt tartja, hogy hosszú távú sikeressége elsősorban a vevőkkel való partneri kapcsolatok ápolásában, valamint a fejlesztésre és az alkalmazottak képzésére fordított befektetésekben rejlik.

 

A jövőnkben a múltunk mindig jelen lesz!

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2017. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

 

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader