MIÉRT ÉPÍTSÜNK BE JUBIZOL HŐSZIGETELŐ RENDSZERT?

Takarítson meg akár 40% energiát

A hőszigetelés nélküli vagy rosszul hőszigetelt épület, különböző módokon nagy mennyiségű hőenergiát veszít el. A homlokzat felületén akár 30-50%-os energiaveszteség is keletkezhet. Így például egy hetvenes évekbeli, hőszigetelés nélküli ház körülbelül akkora energiafogyasztó, mint egy olyan autó, amelyik 20L üzemanyagot fogyaszt 100 km-en.

A megtakarítás azonban nem csak a téli időszakban jelentkezik, hanem egész évben, tehát a nyári időszakban is az épület hűtése során. A JUBIZOL hőszigetelő rendszer beépítésével és a megfelelő vastagságú hőszigetelő-anyaggal akár 40%-kal csökkenthetjük a fűtési energia felhasználást.

 

Teremtsen egészséges és kényelmes lakókörülményeket

A kellemes lakótér hőmérséklete 19 és 22 °C között és 40-60% páratartalmú. Ilyen körülmények biztosításához ideális hőszigetelésű falfelületek szükségesek, ugyanis az épület elégtelen és a hiányos hőszigetelése fokozottabb hőcserét biztosít és így lényegesen befolyásolja a lakókörülmények minőségét. Túlságosan száraz levegő esetén nagyobb mennyiségű por keletkezik, amely irritálja a légzőszerveinket, tartósan magas nedvesség és a környezeti hatások esetén pedig különböző falpenész fajták jelenhetnek meg. Ez utóbbiak nagyszámú spórát bocsátanak ki a környezetükbe, amit belélegzünk, és ez gyakran okozhat különböző légúti megbetegedéseket.

A JUBIZOL homlokzati hőszigetelő rendszer eleget tesz az elegendő és hatékony hőszigetelés követelményeinek és kiváló komfortérzetet biztosít. Az összes termékünkkel magas szintű ökotudatosságot biztosítunk

 

Növelje épülete értékét

Az EU országaiban minden épületnek rendelkeznie kell „energetikai tanúsítvánnyal”, amely tartalmazza az adott épület energetikai besorolását, mint ahogy ez a háztartási gépek esetén is jellemző. Minél magasabb az „energetikai tanúsítványa” értéke, annál magasabb az adott épület piaci értéke.

 

JUBIZOL Micro Air a lélegző homlokzatrendszer  

A JUBIZOL Micro Air homlokzati hőszigetelő rendszer kiváló hőszigetelés és hangszigetelés mellett is nagyfokú és biztonságos páraáteresztő-képességet biztosít. A rendszer lelke a JUBIZOL EPS F-W2 vagy EPS F-G2 innovatív perforált hőszigetelő lemez, amely kiváló és biztonságos páraáteresztő-képességet biztosít. A rendszer gondosan kiválogatott összetevőivel: a Micro Air habarccsal és a szilikátos záró vakolattal egy olyan rendszert alkottunk, amiben nem jön létre kondenzáció. Az optimális páraáteresztő-képesség, valamint a kiváló hő- és hanghőszigetelő-képesség kellemes és egészséges klímafeltételeket biztosít, amely megalapozza, hogy jól érezzük magunkat a Micro Air rendszerben. A Jubizol Micro Air rendszer a hagyományos ásványi gyapot alapú rendszerekhez képest biztosítja a teljes rendszer beépítésének egyszerűségét.

 

Főbb tulajdonságok

Kiváló lakókörülményeket biztosít.

Nagyon magas páraáteresztő-képesség.

Kiváló hőszigetelő-képesség.

Jó hanghőszigetelő képesség.  

 

Alkalmazhatóság

• nagyobb páraáteresztő-képességgel rendelkező homlokzati hőszigetelő rendszert igénylő új és már meglévő épületek hővédelmére;

• bármilyen típusú masszív felületen;

• a csapadékkal szemben védett, legalább minimális tetőeresztékkel rendelkező homlokzatfelületekre;

• új lakóépületek hővédelmére és a már meglévő lakóépületek, valamint irodaépületek, gyártóüzemek és ezekhez hasonló épületek hőszigetelésének felújítására. 

 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2016. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

 

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader