Bekament BK-StirolFix 1 – flexibilis polisztirol ragasztó

Vélemény írása

Ásványi flexibilis ragasztó, mely alkalmas EPS polisztirol alapú hőszigetelő lemezek ragasztására, üvegszövet háló beágyazására.

Gyártó:

Leírás

Felhasználás: ásványi flexibilis ragasztó, mely alkalmas expandált (EPS) homlokzati polisztirol alapú hőszigetelő lemezek ragasztására, üvegszövet háló beágyazására és a homlokzati felület glettelésére egyaránt.

 

Előkészítés és alkalmazás: az alapfelület, melyre a ragasztó felkerül, legyen szilárd, száraz, tiszta, mozgás-, zsugorodás-, olaj- szín- és mindenféle leválasztó szertől mentes. Alkalmazásakor a port 26-28% vízzel keverjük össze teljesen homogén állagúra. Hagyjuk állni 10 percet, majd ismét keverjük meg, hogy megfelelő sűrűségű ragasztót kapjunk. Az előkészített ragasztót (pontszerűen a közepén és csíkokban a széleken) kenjük rá a polisztirol lemezekre, majd nyomással ragasszuk a felületre. Beágyazásnál a ragasztót 8-10mm-es fogazott glettelővel vigyük fel a pormentes polisztirol felületre, majd az így felvitt friss ragasztóra helyezzük fel a hálót felülről lefelé. (minimum 10cm-es átfedés legyen a háló csíkok között). Száradást követően a teljes felületetet újabb ragasztó réteggel egyenesítsük ki 4-5mm vastagságban. A friss felületet védeni kell az erős napsugárzástól és a fagytól. A háló beágyazása a polisztirol lapok felrakásától számított minimum 48 óra után lehetséges. A végső réteg felhordása minimum 7 nap után lehetséges.

 

Alkalmazási hőmérséklet: +5°C-tól +30°C-ig.

 

Anyagszükséglet: 4-5 kg/m2 a ragasztásra, 5-6 kg/m2 a felület kiegyenesítésére.

 

Felhasználási idő: 12 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban, száraz helyen, raklapokon.

 

Csomagolás: 25kg

 

Forgalmazó: Tool Jó Kft.

:

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Bekament BK-StirolFix 1 – flexibilis polisztirol ragasztó

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader