PraktiColor ® Ragasztó és beágyazóhabarcs

Vélemény írása

PraktiColor Ragasztó és beágyazóhabarcs: Hőszigetelő táblák ragasztására és vakolaterősítő háló ágyazásához. Hőszigetelő rendszer ragasztó és símítótapasza.

Gyártó:

Leírás

PraktiColor Ragasztó és beágyazóhabarcs

Felhordható rozsdamentes spatulával és acélsimítóval is. Ragasztó és simítótapasz, mely többféle falszerkezeten alkalmazható, például beton, tégla, vakolat, cement, faforgácslap.

Polisztirol hőszigetelő táblák ragasztására és vakolaterősítő háló ágyazásához

Tárolás fedett, száraz helyen
Minőségét megőrzi megfelelő tárolás mellett, bontatlan csomagolásban 9 hónapig
Alkalmazás rozsdamentes spatulával, acélsímítóval

Alkalmazási terület

A PraktiColor homlokzati hőszigetelő rendszer ragasztó és símítótapasza. Lakóházak, középületek – új és régi épületek – külső falainak hőszigetelése során a polisztirol táblák felragasztására és az üveg háló beágyazására, glettelésére szolgál. A rendszer alkalmazható a legtöbb falszerkezetre: beton, tégla, min. Hvh 10 vakolat, könnyűszerkezetes cement, vagy cementkötésű faforgácslapokból szerelt falra.

Alkalmazás

rozsdamentes spatulával, acélsímítóval

Felhasználás

Fúrógépbe fogott keverőszárral a habarcsot a vízhez folyamatosan adagolva csomómentesen elkeverjük, majd kb. 5 percig állni hagyjuk. Felhasználás előtt még egyszer alaposan felkeverjük. Az alapfelület szilárd, hordképes, por-, olaj- és egyéb szennyeződésektől, festékmaradványoktól mentes legyen. A munkákat 5°C környezeti és falhőmérséklet alatt ne végezzük! A termék felhordása során a fal és a levegő hőmérséklete +5°C és +25°C között legyen! A felhordott habarcsfelületeket 24 órán belül NEM ÉRHETI fagy, csapóeső, illetve tűző napsütés! A szerszámok használat után azonnal vízzel tisztíthatók. Fedőbevonat (vakolat) normál körülmények között 3 nap múlva vihető fel a megkötött felületre. A munkavégzés részletes leírását lásd a PraktiColor homlokzati hőszigetelő rendszer termékismertetőjében.

Összetétel

cement, kvarchomok, segédanyagok

Érdekességek

Max. szemcsenagyság: 1 mm Anyagszükséglet ragasztáskor: kb. 4-5 kg/m2 Anyagszükséglet beágyazáskor: kb. 4-5 kg/m2 Bekeverés: 6-8 Iiter víz/25 kg poranyag Bedolgozhatóság: kb. 2 óra hőmérséklettől függően Rétegvastagság: min. 3 mm

Veszélyesanyag-tartalom

portlandcement-klinker, kalcium-hidroxid, Kalcium formiát.

Szabályozási tájékoztatás

Megkötés után építési hulladékkal együtt kezelhető.

Szakvélemény

A-132/2014 NMÉ, A-48/2014 NMÉ

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: PraktiColor ® Ragasztó és beágyazóhabarcs

Kiadósság

Max. szemcsenagyság: 1 mm Anyagszükséglet ragasztáskor: kb. 4-5 kg/m2 Anyagszükséglet beágyazáskor: kb. 4-5 kg/m2 Bekeverés: 6-8 Iiter víz/25 kg poranyag

Kiszerelés

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “PraktiColor ® Ragasztó és beágyazóhabarcs”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader