Bekament SiproFix BK 160- flexibilis csemperagasztó C2TE S1

Vélemény írása

Kerámia, márvány, gránit, természetes és mesterséges kövek ragasztására fal-, padló- és homlokzati felületekre, kül- és beltérre egyaránt.

Gyártó:

Leírás

Felhasználás: Kerámia, márvány, gránit, természetes és mesterséges kövek ragasztására fal-, padló- és homlokzati felületekre, kizárólag szilárd alapokra (cement, mész, beton alapú vakolatok), kül- és beltérre egyaránt. Kiváló tapadás és szilárdság jellemzi, valamint magas nedvtűrő képesség. Alkalmas a kevésbé nedvszívó kerámia lapok (nedvszívás ≤ 3%), a nagy felületű lapok és a lapra-lap ragasztására is. Padlófűtés esetén is használható.

 

Előkészítés és alkalmazás: a felület, amelyre a ragasztót felvisszük, legyen száraz, tiszta, fagy és szétvirágzás nélküli, olaj és laza részektől mentes. Alkalmazáskor a porhoz adjunk 27-29% vizet és keverjük a teljes homogén állag eléréséig. A masszát hagyjuk állni 10 percet, majd újra keverjük fel úgy, hogy alkalmas sűrűségű ragasztót kapjunk. A ragasztót megfelelő méretű rozsdamentes fogazott glettelővel vigyük fel a felületre úgy, hogy beltéren a lapok felszínének minimum 65%- át fedjük be a ragasztóval, kültéri munkálatok esetén minimum a 90%-át. A glettelő fogazásának méretét a lapok méretéhez igazítsuk (10-25 cm-es lapoknál 4-6 mm az optimális). Az erősen nedvszívó, porózus lapokat felhelyezés előtt meg kell nedvesíteni. A felesleges ragasztót nedves szivaccsal, a megszilárdult részeket mechanikusan távolítsuk el. Nyitott idő kb. 30 perc (az alaptól függően). A fugázást 24 óra elteltével kezdhetjük meg.

 

Alkalmazási hőmérséklet: +5°C-tól +30°C-ig. Ne használjuk közvetlen napsütésben, esőben vagy erős szélben.

 

Anyagszükséglet: kb. 3-3.5kg/m2, az alapfelülettől és a vastagságtól függően.

 

Felhasználási idő: 12 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban, száraz helyen, raklapokon.

 

Csomagolás: 5kg, 25kg

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Bekament SiproFix BK 160- flexibilis csemperagasztó C2TE S1

Kiszerelés

,

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader