Inntaler Szilikát homlokzatfesték

4600 Ft30900 Ft
5700 Ft28800 Ft

Inntaler Szilikát homlokzatfesték Műanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék, a diszperziós és a hagyományos festékek tulajdonságait egyesíti.

Gyártó:

Leírás

Inntaler Szilikát homlokzatfesték

Hengerrel és ecsettel felhordható szilikát alapú homlokzatfesték. Elsősorban épülethomlokzatok festésére, de akár beltérben is használható. Ekkor azonban a megfelelő szellőzést biztosítanunk kell. 

Műanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék, amely a diszperziós és a hagyományos szilikátfestékek előnyös tulajdonságait egyesíti. Bevonata matt, színtartó, kiváló időjárásállóságú, az alaphoz kiválóan tapad.

Átfesthetőség 12 óra (20°C-on).
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 12 hónapig.
Alkalmazás hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Higítás max. 5% vízzel
Kiadósság 1,6 m2/liter (2 rétegben) a felület minőségétől függően

Alkalmazási terület

Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri falfelületek vagy már korábban szilikátfestékkel, illetve mésszel festett falfelületek bevonására használható. Gipsz- és korábban diszperziós festékkel festett felületeken ne alkalmazzuk!

Alkalmazás

hengerezéssel, ecseteléssel

Felhasználás

Az alapfelületnek szilárdnak, tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A régi felületekről a táskásodó, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Új vakolatok festésénél, valamint az előkészített régi vakolatok megerősítésére javasoljuk az Inntaler szilikát mélyalapozó használatát. Az alapozott felületre min. 12 óra kötési idő után hordható fel az Inntaler szilikát homlokzatfesték, melyet a felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel történhet 2-3 rétegben. Az egybefüggő felületeket minél gyorsabban, megszakítás nélkül célszerű festeni, a szomszédos munkafelületek határvonalát jól eldolgozva. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő (12 óra) kötési időt. Festeni +5°C és +30°C közötti levegő- és falhőmérséklet mellett lehet. Tűző napon, esőben illetve erősen párás vagy szeles időben kerüljük a festék felhordását, mert az egyenetlen száradás miatt foltosodás jelentkezhet. Az elcsöppent festéket azonnal bő vízzel le kell mosni. A termék a gyártástól számított három nap érési idő után használható. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni. A festésre nem kerülő, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a terméktől letakarással védeni kell.

Összetétel

kálium-szilikát, műanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

Tulajdonságok

Műanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék, amely a diszperziós és a hagyományos szilikátfestékek előnyös tulajdonságait egyesíti. Bevonata matt, színtartó, kiváló időjárásállóságú, az alaphoz kiválóan tapad. Lég- és pára áteresztő képessége kiemelkedő, sokkal intenzívebb természetes átszellőzést biztosít, mint a diszperziós falfestékek. Műemlék épületek festésére is alkalmas.

Választék

Kiszerelései: 2 l, 4 l, 8 l, 16 l

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes

Biztonsági adatok

Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

Szakvélemény

Szakvéleményszám: MERTCONTROL 04719/96.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Inntaler Szilikát homlokzatfesték

Kiadósság

2-2,5 m²/l

Kiszerelés

, , ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Inntaler Szilikát homlokzatfesték”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader