Peakston fagyálló csempe ragasztó

Vélemény írása

Peakston fagyálló csempe ragasztó: Gyárilag előkevert, por alakú, cement és műgyantakötésű, szürke színű ragasztóhabarcs.

Gyártó:

Leírás

Gyárilag előkevert, por alakú, cement és műgyantakötésű, szürke színű ragasztóhabarcs.

FŐBB JELLEMZŐI:
Anyagöszetétel: Üvegásvány, cement, műgyanta, tulajdonság javító adalékanyagok.
Tulajdonságok: Könnyen feldolgozható, jól kenhető, stabil megbízható minőség, fagyálló.
Anyagszükséglet: A munkavégzési technológiától, alaptól, a felragasztott burkolólaptól függően eltérő lehet: kb. 1,2 kg – 1,4 kg/m2/mm rétegvastagságnál.
Kiszerelés: 12 kg, 25 kg papírzsákban.
Eltartható: Fedett száraz helyen. Nedvességtől, sugárzó hőtől, tűző naptól védve 6 hónapig.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: Felhasználható külső és belső térben. Erősebb terhelésnek kitett padlók, fedett teraszok burkolatának ragasztásához fagyveszélyes helyiségekben.

Alkalmazható: Beltéri és fagyálló burkolólapok, hasított kő, műkő- és kőagyaglapok ragasztásához az alapfelületi követelményeknek megfelelő minőségű betonra, cement, cement-mész vakolatra. Gipsz kötésű vakolatra Superbond alapozó használatával. Fémre, fára nem ajánlott!

AZ ALAP ELŐKÉSZÍTÉSE: A ragasztási alap por, zsír, olaj és szerves anyag mentes felület. A felület szilárd, száraz, mozgás- és zsugorodásmentes legyen. A laza részeket el kell távolítani! 3 mm-nél nagyobb felületi egyenetlenség esetén PEAKSTON önterülő aljzatkiegyenlítő használatát javasoljuk. A porózus, erősen nedvszívó alapfelületet kiegyenlítés, vagy burkolás előtt célszerű SUPERBOND mélyalapozóval kellősíteni. KEVERÉS: kg szárazhabarcshoz 0,3 L – 0,5 L csapvíz (ideális 20°C-os) szükséges, a levegő hőmérséklete és páratartalma, valamint a burkolati alap nedvszívó képességének függvényében. A keverést célszerű fúrógépbe erősített keverőszárral végezni. A bekevert anyagot 10-15 perces pihentetés után újra át kell keverni. A masszát tanácsos 4 órán belül felhasználni.

RAGASZTÁS, FELHORDÁS: +5°C alatti felületi és léghőmérsékletnél a ragasztóhabarcs nem használható. A felhordás a fent leírtak figyelembe vételével az általános burkolási szakismeretek alapján történik.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK: A burkolat ragasztás után optimális esetben 24 óra (20°C-on, 2mm vastagságban) múlva járható, fugázható. A ragasztótól szennyeződött felületet, fuga hézagokat azonnal meg kell tisztítani. Az alkalmazott szerszámokat használat után le kell mosni. A ragasztott burkolatot száradásig nem érheti fagy. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad.
 

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Peakston fagyálló csempe ragasztó

Kiszerelés

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Peakston fagyálló csempe ragasztó”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader