Platinum Decor fallazúr

Platinum Decor fallazúr: Beltéri színes bevonóanyag, melynek alkalmazásával antik hatású vagy színárnyalatokban gazdag felületek alakíthatók ki.

Gyártó:

Leírás

Platinum Decor fallazúr

Hengerrel, ecsettel, szivaccsal, kefével és ronggyal is felhordható. Különböző antik hatást, egyedi felületeket érhetünk el alkalmazásával. 

A Platinum Decor Fallazúr beltéri, színes, nem teljes fedőképességű bevonóanyag, alkalmazásával antik hatású, színárnyalatokban gazdag, egyedi felületek alakíthatók ki. Selyemfényű, porolódásra kevéssé hajlamos.

Száradási idő kb. 24 óra, 20°C-on
Átfesthetőség 2-3 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban 24 hónapig
Alkalmazás ecset, henger, szivacs, rongy, kefe
Javasolt rétegszám 1-2 réteg Platinum Decor Fallazúr, esetleg 1 réteg Platinum Falfény záróbevonatként
Higítás nem szükséges, de legfeljebb 5 %-ban a száradási idő növelésének céljából
Kiadósság 8-10 m2/l 2 rétegben (egyenletes felhordás esetén, a felületképzéstől függően)

Alkalmazás

ecset, henger, szivacs, rongy, kefe

Felhasználás

A fallazúr csak száraz, tiszta, portól, olajtól és egyéb szennyeződéstől mentes felületre vihető fel. Használatát színezett beltéri diszperziós falfestékkel (pl. Poli-Farbe Platinummal vagy Inntaler diszperziós beltéri falfestékkel) vagy Platinum Decor Glettel bevont falakra javasoljuk. A fallazúrt használat előtt gondosan fel kell keverni.A Platinum Decor Fallazúrt használat előtt gondosan fel kell keverni. A felhordást és a felületképzést egy falfelületen egy ütemben, a mennyezettől függőlegesen lefelé haladva végezzük olyan széles sávban, hogy a következő sáv elkezdéséig a korábban festett felület ne száradjon meg. Az így kialakított toldás egyenletesebb, esztétikusabb lesz. Teljes falfelületek lazúrozása előtt egy kisebb felületen javasoljuk a próbafestés elvégzését. 10 oC alatt és 25 oC felett ne fessünk. Az eszközök használat után vízzel elmoshatók. Száradás után a Platinum Decor Fallazúr csak agresszív oldószerekkel, pl. nitrohígítóval távolítható el. A bevont felület diszperziós falfestékkel átfesthető.

Összetétel

kötőanyag, pigmentek, adalékanyagok

Tulajdonságok

Szivaccsal, ronggyal, speciális festőhengerrel, bármilyen felületképzésre használható eszközzel felhordható. Frissen felhordva törölhető, mintázható. Mivel fedőképessége nem teljes, a színmélység a felhordott réteg vastagságától és az alapfelület színétől függ. A fallazúr és a fal alapszínének kombinációjával, valamint a felhordástechnika megválasztásával különleges egyedi hatások valósíthatók meg. Antik hatás az azonos vagy kis mértékben különböző színek és a fallazúr kombinálásával alakítható ki. A fallazúr színei egymással és a Platinum Decor Metáleffekt festékkel (tetszés szerinti arányban) keverhetők, más színezőanyagokkal legfeljebb 1%-ban színezhetők. Színezéskor ügyeljünk arra, hogy a lazúr ne veszítse el fényáteresztő képességét. A színkülönbség növelésével merész, egyedi terek alakíthatók ki. Világosabb alapfelületeken érvényesül a legjobban.

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes

Szabályozási tájékoztatás

S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Platinum Decor fallazúr

Kiadósság

8-10 m2/l

Kiszerelés

,

Szín

, , ,

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader