Tunto Karhea (Durvaszemcsés dekorációs struktúrglett)

Vízhígítású akrilát struktúrglett. Alkalmazható téglára, gipszkartonra, farostlemezre, új vagy festett betonra, illetve vakolt felületekre.

Gyártó:

Leírás

TÍPUS Vízhígítású akrilát struktúrglett

ALKALMAZHATÓSÁG Beltéri falakra és mennyezetekre. Alkalmazható téglára, gipszkartonra, farostlemezre, új vagy festett betonra, illetve vakolt felületekre.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLATBeltéri falakra és mennyezetekre.MŰSZAKI ADATOK 

0,5

0,7

Bázis festékRPA és RPCSzínskálaTUNTO Színkártya ajánlásai alapján illetve a Symphony rendszer kikeverhető árnyalataiban. A fal végleges színe – a termék jellegéből adódóan – általában sötétebbnek tűnik az eredeti kevert színnél. A terméket színezés előtt alaposan keverje össze.Fényességi fokozatteljesen mattFedőképesség0.5 – 0.7 m2/l. A fedőképességet a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják.Kanna méretek16,5 kg (Kb. 9 l).HígítóVízKeverési arány1% vízzel.Felvitel módjaacél vakolókanál, szórás, mintázáshoz: pl. műanyag simítólapát
Szórás esetén használjon speciális, vakolat felhordására alkalmas szórópisztolyt min. 5 mm-es fúvókamérettel.
Szórás előtt távolítsa el a kis fém lapocskát, ami a színre keverés közben a kannába eshet.
Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom esetén24 óra múlva újrafesthető.hő ellenállóság80ºC, ISO 4211-3Szárazanyag tartalomKb. 65%SűrűségKb. 1.8 – 1.9 kg/l ISO 2811.TárolásFagytól védendő.FELHASZNÁLÁSI JAVASLATFestési körülményekA felület legyen száraz. A felület, a bevonat és a levegő hőmérséklete legyen 5°C-nál magasabb, és a levegő páratartalma pedig 80% alatt legyen.ElőkészítésFestetlen felületeken:
A felület legyen száraz, tiszta, por-, kosz- és zsírmentes. Simítsa el a repedéseket és mélyedéseket glettel. Alapozzon minden kezeletlen felületet FEELINGS vagy LUJA UNIVERZÁLIS ALAPOZÓVAL.

Korábban festett betonfelületeken:
Mossa le korábban festett felületeket MAALIPESU tisztítóval, majd öblítse le óvatosan vízzel. Amennyiben szükséges, simítsa el a felületet tömítővel. Alapozza le a felületet színezett FEELINGS UNIVERZÁLIS ALAPOZÓVAL.Bevonat felviteleHasználat előtt alaposan keverje fel a TUNTO Durvaszemcsés dekorációs struktúrglettet. Használjon acél spatulát a szemcsevastagságú réteg felhordására. Azonnal dörzsölje meg a felületet (max. 15 percig) műanyag simítóval. Amennyiben a műanyag simító akadozik, túl sok bevonatot hordott fel. A felesleget acél spatulával húzza le a bevonat irányába. A homogén felület érdekében tartalékoljon elegendő anyagot a kannában, a színkülönbségek elkerülése végett.
Az ablakokat alapozás és festés előtt takarja le, és az ablakokról azonnal távolítsa el a keletkezett festékpacákat. A megmaradt bevonatot kaparja vissza az eszközökről a tartályba, a lefolyó dugulásának elkerülése végett.Szerszámok tisztításaHasználat után a szerszámokat tisztítsa azonnal tiszta vízzel.Karbantartási útmutatóTisztítsa a felületet száraz ruhával vagy porszívóval.határértékEU VOC 2004/42/EC (cat A/I) 200 g/l (2010), TUNTO
Durvaszemcsés dekorációs struktúrglett max. VOC-tartalma: 200g/lEGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI BESOROLÁSA termék összetétele miatt nincs szükség vészjelzésekre. A termékről biztonsági adatlap kérhető.
KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS HULLADÉK KEZELÉSA folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újra feldolgozhatók, vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.SZÁLLÍTÁSVAK/ADR –

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Tunto Karhea (Durvaszemcsés dekorációs struktúrglett)

Kiszerelés

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Tunto Karhea (Durvaszemcsés dekorációs struktúrglett)”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader