JUB hőszigetelő rendszerek 45 éve

A JUB Szlovéniában és az egész régióban a legrégibb falfesték gyártónak számít. Az ásványi festékek gyártása a Ljubljana melletti Dolban 1875-re nyúlik vissza – mely település még ma is a vállalat székhelye. A 136 éves működés a legjobb bizonyíték arra, hogy a JUB d.o.o. kiváló minőségű termékeket állít elő, melyek a vevők megelégedettségét szolgálják. A Jubizol hőszigetelő rendszer a Jub vállalat hagyományos termékének számít. Az idén ünnepeljük az első hőszigetelő rendszer kivitelezésének 45. évfordulóját. A sokéves tapasztalat és a legmodernebb alapanyagok alkalmazása jelent biztosítékot arra, hogy mostantól már akár 40 év garanciát is tudunk nyújtani a Jubizol hőszigetelő rendszerre, a rendszer funkcionális tulajdonságait illetően.

JUBIZOL Strong  – megnövelt ellenállású megerősített rendszer, illetve jégeső elleni rendszer.

Olyan épületekhez javasoljuk, ahol a rendszer alkotóelemei fokozottabb húzó- és hajlítószilárdságot igényelnek, valamint a homlokzatfelület az ütésekkel és a perforációval szemben nagyobb fokú ellenállóságot igényel. Mindkettőt elérhetjük a beágyazó réteg megvastagításával és dupla megerősítésével. Így nagyfokú védelmet biztosíthatunk, főleg az extrém időjárási jelenségek okozta sérülésekkel (jégeső, extrém csapadékmennyiség, erős szél kíséretében) és a vandalizmussal szemben, valamint olyan sérülésekkel szemben, amiket a különböző állatok okozhatnak a homlokzaton, valamint a sötétebb színárnyalatú záróvakolatok miatt létrejövő nagymértékű tágulások és össze húzódások okozta károsodásokkal szemben. A megerősített alapvakolat az összes leírt esetben gazdaságos megelőző intézkedés. Az Amerikai Biztosítók Szövetségének tetőburkolat jégverési tesztje alapján a JUBIZOL Strong rendszer az FM Approvals class 4473 kategóriába került besorolásra, ami a négyes, azaz a legjobb kategória. A fenti besorolás azt jelenti, hogy ha egy 5 cm átmérőjű jégdarab merőlegesen, 40 J mozgási energiával csapódik a homlokzat felületre, nem keletkezik látható sérülés a rendszeren.

 

Tulajdonságok:

– bizonyított ellenállás a jég-veréssel szemben;

– a beágyazó réteg lehető leg-kisebb vastagsága (csupán 6 mm), dupla megerősítés;

– a JUBIZOL hőszigetelő rend-szer funkcionális tulajdonságainak és esztétikus külső megjelenésének tökéletes megőrzését az igény szerinti karbantartó festéssel érjük el.

 

Felhasználható:

– bármilyen típusú falfelületen;

– meglévő lakóépületek, irodaépületek vagy egyéb létesítmények hőszigetelésének felújítására vagy az újak hővédelmére olyan környezetben, ahol a jégeső okozta károk, a vandalizmus és a különböző állatok által okozott károk miatt nagyobb ellenállóságra van szükség, csakúgy, mint az extrém hőtágulások és zsugorodások miatt.

 

 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2012. őszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader