Cellkolor Direkt fémfesték

Cellkolor Direkt fémfesték Direkt a rozsdára! Közvetlenül a fémfelületre, a rozsdára felhordható korróziógátló alapozó és egyben fedőfesték.

Gyártó:

Leírás

Cellkolor Direkt fémfesték

A fémfesték közvetlenül a rozsdára hordható fel ecsettel vagy akár szórással. Korróziógátló és egyben fedőfesték is. A fémnek így tartós védelmet biztosít. 

 

Cellkolor Direkt a rozsdára fémfesték

Száradási idő idő 20°C-on: száraz 24 óra.
Átfesthetőség 20°C-on: 30 perc után. Ha a második réteg 5 órán belül nem kerül felhordásra, a festés csak 30 nap után folytatható a második réteg felhordásával!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban 24 hónapig.
Alkalmazás ecsettel, szórással.
Javasolt rétegszám 2 réteg.
Higítás max. 20% Cellkolor Direkt hígítóval.
Kiadósság 8-10 m2/l egy rétegben.

Alkalmazási terület

A Globe fémvédő festéket alapozás nélkül lehet használni fémre és rozsdás felületekre, korlátok, kerítések, kapuk, rácsok, kerti bútorok fém és fa részeinek festésére. Alkalmazható továbbá korábban korrózióvédelemmel, egyéb mázolófestékkel ellátott megfelelő állapotú és hordképességű festések felújítására, valamint egyes műanyagok vagy akár falfelületek bevonására, speciális megjelenés kialakítására. Kérdéses esetekben javasolt a próbafestés elvégzése. A Cellkolor Direkt a rozsdára fémfesték 2 változatban kerül forgalomba, sima és kalapácslakk hatású struktúrával.

Alkalmazás

ecsettel, szórással.

Felhasználás

Soha ne fessen nagyon melegben, esőben, vagy ha eső várható. Távolítsa el a rétegesen leváló rozsdát, majd tisztítsa meg a felületet a portól és zsírtalanítsa Cellkolor Direkt hígítóval. Horganyzott felületre való alkalmazásnál használjon horganyzott felületek alapozására javasolt alapozót. Használat előtt a festék felületéről el kell távolítani az esetleg kialakult bőrréteget, majd alaposan fel kell keverni. Ecseteléshez legfeljebb 5%, szóráshoz legfeljebb 20% Cellkolor Direkt hígítót használjon. A festendő felületet, vagy a rozsdás felületet 2 teljes rétegben fesse át. A második réteget 30 perc elteltével lehet felhordani. Ha az első réteg felvitelétől számítva 5 óránál hosszabb idő telik el az átfestést megelőzően, akkor a második réteget csak 30 nap múlva szabad felhordani! A szerszámok tisztítására közvetlenül a munka befejezést követően használja a Cellkolor Direkt hígítót. Ne használja ugyanezeket a szerszámokat más festékekhez, különösen, ha ezek a kalapácslakk hatású festéknél kerültek alkalmazásra. Soha ne keverje a Globe fémvédő festéket más anyagokkal.

Összetétel

műgyanta, nafta (ásványolaj), pigment, metoxi-propanol, xilol, festékadditív.

Tulajdonságok

Direkt a rozsdára! Közvetlenül a fémfelületre, a rozsdára felhordható korróziógátló alapozó és egyben fedőfesték, amely tartós védelmet biztosít.

Veszélyességi osztály

B Tűz- és robbanásveszélyes.

Veszélyesanyag-tartalom

Veszélyes komponensek: Nafta, xilol.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Cellkolor Direkt fémfesték”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader