Corso ragasztógipsz

Corso ragasztógipsz: A glettanyag könnyen bedolgozható, magas fehérségű massza, mellyel teljesen sima felület hozható létre. Csak beltérben használható.

Gyártó:

Leírás

Corso ragasztógipsz

Csak beltérben, gipszkarton lapok ragasztására, vakolt falak glettelésére, felületek kiegyenlítésére használható. Száradás után csiszolható. 

A glettanyag könnyen bedolgozható, magas fehérségű massza, mellyel teljesen sima felület hozható létre. Csak beltéri helyiségekben használható. Festés és tapétázás alá kiválóan alkalmazható, csempeburkolat alá ne használjuk!

Minőségét megőrzi A bontatlan zsákot száraz helyen, a gyártástól számított 9 hónapig tárolhatjuk

Alkalmazási terület

Kizárólag belső felületeken használjuk. Gipszkarton lapok ragasztására, vakolt falak, mennyezetek felületeinek glettelésére, továbbá Ytong falak és vasbeton felületek kiegyenlítésére használható gipszbázisú glettanyag.

Felhasználás

Alapfelület előkészítése: Az alapfelületről távolítsuk el a laza részeket úgy, hogy az alapfelület szilárd és szennyeződésmentes legyen. Ezután a felületet enyhén nedvesítsük be vízzel.

A glettanyag bekeverése: A keverőedénybe töltsünk tiszta vizet, és ebbe folyamatosan, lassan szórjuk bele a glettanyagot, hogy az csomómentes masszává álljon össze. Kb. 3,5-4dl vízhez 1 kg glettanyagot adjunk. Az átlagosan 5 perces beszívódási idő után keverőszárral pasztaszerű anyaggá keverjük a masszát. Ügyeljünk arra, hogy a kész paszta csomómentes legyen. Az így nyert glettelőanyagot azonnal használjuk, és környezeti hőmérséklettől függően 75-90 percig dolgozhatunk vele. Mindig csak annyi anyagot keverjünk be, amennyit 75 perc alatt fel tudunk használni, mert a megszilárdult anyag a továbbiakban nem használható.

Glettanyag felhasználása: A ragasztandó, kitöltendő, kiegyenlítendő, glettelendő felületre hordjuk fel az anyagot. A kötés után a glettelt felület egyenetlenségeit csiszoljuk le.

Szakvélemény

KERMI szakvélemény: E-223002-1

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Corso ragasztógipsz

Kiszerelés

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Corso ragasztógipsz”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader