Horváth-Gipsz Faipari ragasztó (Arbocoll)

Hidegragasztásra alkalmas két komponensű faipari ragasztó, egyszerű fakötések, alkatrészek, keretszerkezetek, burkolatok ragasztására.

Gyártó:

Leírás

Alkalmazási terület: Hidegragasztásra alkalmas két komponensű faipari ragasztó, egyszerű fakötések, alkatrészek, keretszerkezetek, burkolatok ragasztására. Nem alkalmazható cserfa kombinációk ragasztására.

Felhasználási útmutató: A szükséges edző mennyiség 0,5-3% szalmiáksó, amit 25%-os oldat formájában adunk a műgyantához. Az edző mennyisége határozza meg a kötési időt, amely 3%-nál szobahőmérsékleten 20-40 perc. A 3% edzővel bekevert ragasztót a gélesedés kezdetétől 10 percen belül fel kell dolgozni, és a ragasztandó felületeket nyomás alá kell helyezni. Ettől eltérő technológia esetén kérjük olvassa el a mellékelt használati utasítást. A ragasztót egyenletesen és vékonyan hordjuk fel. Viszkozitástól fügően töltőanyagot (pl. rozsliszt) mindig adagoljunk hozzá. A ragasztandó fa nedvességtartalma 8-12% legyen és a felületet célszerű csiszolással és portalanítással elkőkészíteni.

Óvó rendszabály: Védőszemüveget és védőkesztyűt használjunk, a munkahely szellőztetésről gondoskodjunk. Ha az anyag szembe kerül 15 percig bő vizes szemöblítést kell végezni. Ha bőrre kerül bő vízzel és szappannal le kell mosni.

Veszélyességi besorolás: ártalmas R 20/21/22-36/37/38-40-43, S 26-36/37-44-51. A termék maradékai és a göngyölegei III. veszélyességi osztályba tartozó hulladéknak minősülnek.

Tűzveszélyesség: „C” osztály

Minőségét eredeti, bontatlan csomagolásban 0-25 oC hőmérsékleten 3 hónapig megőrzi. Az ARBOCOLL-N faipari ragasztó fagyveszélyes anyag, ezért fagytól óvni kellű!

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Horváth-Gipsz Faipari ragasztó (Arbocoll)

Kiszerelés

Vélemények (1)

1 értékelés: Horváth-Gipsz Faipari ragasztó (Arbocoll)

5.0
1
0
0
0
0

Értékeld

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. BOHÁK MIHÁLY

    Üdvözlöm. Érdeklődnék hogy rendelésre lehet kapni arbocoll h ragasztót?
    Köszönöm
    Bohák Mihály.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader