Kemikál Ferrobond gél cseppmentes pillanatragasztó

Vélemény írása

Néhány másodperc alatt megragasztja a fém, gumi, bőr, fa, , textília, kerámia, porcelán és néhány műanyag felületet. A gél nem folyik, nem cseppen.

Gyártó:

Leírás

Tekintettel a szerteágazó felhasználási lehetőségekre, a ragasztandó felületféleségeken próbaragasztás javasolt. Az összeragasztandó felületeket tisztítsuk meg és zsírtalanítsuk, mert azoknak tisztának, száraznak és pormentesnek kell lenniük. Kis mennyiségű ragasztót helyezzünk az egyik összeragasztandó felületre és a két megragasztandó darabot nyomjuk össze 20-50 másodpercig. Az esetleges kinyomódott ragasztót azonnal töröljük le. Használata után azonnal zárjuk jól vissza.

A ragasztót kis mennyiségben használjuk: a legjobb eredményt egyenletesen eloszlatott, vékony filmréteggel érhetjük el.

Tárolás

  • Eredeti csomagolásban, szorosan lezárva, száraz (nedvességtől és víztől védett), hűvös, jól szellőző helyen, hő- és gyújtóforrástól, nyílt lángtól távol, lúgoktól, savaktól és erős oxidálószerektől elkülönítve tárolandó.
  • Minőségét megőrzi 1 évig

Csomagolás

  • 3 g – fémtubusban, bliszterezve (40 db/gyűjtődoboz)
  • 21 g – műanyag flakonban (70db/gyűjtődoboz)

A Ferrobond Gél néhány másodperc alatt megragasztja a fém, gumi, bőr, fa, , textília, kerámia, porcelán és néhány műanyag felületet. Használata előnyös ott, ahol rövid idő alatt nagy ragasztási ellenállás elérése a cél. A gél nem folyik, nem cseppen, lehetővé tesz precíziós ragasztást, könnyű kezelhetősége és adagolhatósága révén.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Kemikál Ferrobond gél cseppmentes pillanatragasztó

Kiszerelés

,

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader