Peakston flexibils csempe ragasztó

Peakston flexibils csempe ragasztó: Gyárilag előkevert por alakú, cement és műgyantakötésű szárazhabarcs szürke és fehér színben.

Gyártó:

Leírás

Gyárilag előkevert por alakú, cement és műgyantakötésű szárazhabarcs szürke és fehér színben.

FŐBB JELLEMZŐI:
Anyagösszetétel: Üvegásvány, cement, műgyanta, tulajdonság javító adalékanyag.
Tulajdonság: Rugalmas, fagyálló, jól kenhető, gazdaságos, stabil megbízható minőség.
Anyagszükséglet: A munkavégzési technológiától, alaptól, a felragasztott burkolattól függően eltérő lehet: kb. 1,2 kg – 1,4 kg/m2/mm rétegvastagságnál.
Kiszerelés: 12kg , 25 kg papírzsákban.
Eltartható: Fedett, száraz helyen, nedvességtől védve 6 hónapig.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: Hőingadozásnak kitett felületeknél: pl. padlófűtéses helyiségek, dél-nyugati fekvésű teraszok, erkélyek. Intenzív terhelésű padlóburkoló lapok, vizes helyiségek burkolólap ragasztásához. Márvány és gránit lapok ragasztásához felhasználási területtől függően a fehér flexibilis ragasztót vagy a flexibilis szuper ragasztót, meglévő stabil burkolatra a flexibilis szuper ragasztónkat javasoljuk.

Alkalmazható: Ásványi alapokra, betonra, simított alapvakolatra. Cementkötésű faforgácslapra a dilatáció figyelembe vételével.

AZ ALAP ELŐKÉSZÍTÉSE: A ragasztási alap por, zsír, olaj és szerves anyag mentes felület. Legyen a felület szilárd, száraz, egyenletes, mozgás- és zsugorodásmentes. A laza részeket el kell távolítani! 3 mm-nél nagyobb felületi egyenetlenségnél javasoljuk burkolás előtt a Peakston önterülő aljzatkiegyenlítő használatát. Superbond mélyalapozó használata minden esetben javasolt. Magas hőmérsékleten, gyengébb, erősen nedvszívó alapfelületnél a minőségi munkához elengedhetetlen.

KEVERÉS: 1 kg szárazhabarcshoz 0,3 L – 0,5 L csapvíz (ideális 20°C) szükséges, a levegő hőmérséklete, páratartalma valamint a burkolati alap nedvszívó képességének függvényében. A bekevert masszát 10 – 15 perces pihentetés után újra át kell keverni. A keverést célszerű fúrógépbe erősített keverőszárral végezni. A masszát tanácsos négy órán belül felhasználni.

RAGASZTÁS, FELHORDÁS: +5°C alatti felületi, illetve léghőmérsékletnél a ragasztóhabarcs nem használható. A felhordás a fent leírtak figyelembe vételével az általános burkolási szakismeretek alapján történik.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK: A burkolat ragasztás után optimális esetben 24 óra (20°C-on, 2mm vastagságban) múlva járható, fugázható. A ragasztott burkolatot száradásig nem érheti fagy. A ragasztótól szennyeződött felületet és fugahézagokat azonnal meg kell tisztítani. Az alkalmazott szerszámokat használat után le kell mosni. A padlófűtést csak a ragasztási felület teljes száradása után szabad ráadni! Nagyobb terhelésű padlóknál a teljes terhelhetőség legalább 1 hét.

Termékeinkhez, a feltüntetett víz mennyiségén kívűl más anyagot hozzáadni nem szabad.
 

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Peakston flexibils csempe ragasztó

Kiszerelés

Vélemények (1)

1 értékelés: Peakston flexibils csempe ragasztó

4.0
0
1
0
0
0

Értékeld

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. Qlpkai

    purchase sumatriptan pill – imitrex 50mg cheap sumatriptan generic

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader