Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték

Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték: A különböző tárgyakból felszabaduló formaldehid molekulákat megköti, és vízgőzzé alakítja át.

Gyártó:

Leírás

Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték

Beltéri falfesték. A festéket olyan helyiségekben célszerű alkalmazni, ahol sokat tartózkodunk. A levegőből kiszűri és megköti a káros formaldehid molekulákat, és azokat vízgőzzé alakítja, így a levegő tisztul. 

A 2016-os év termékújdonsága a Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték. A Dow FORMASHIELD kötőanyag technológiájával készülő Poli-Farbe újdonság június 20-tól kapható a szakkereskedésekben.

A 10 literes Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték a különböző lakberendezési tárgyakból – préselt falapokból készült bútorokból, különböző kárpitokból, szőnyegekből, laminált padlókból – felszabaduló formaldehid molekulákat a levegőből megszűrve megköti, és ártalmatlan vízgőzzé alakítja át. A vízgőz természetes úton elpárolog, a körforgás eredményeként pedig „tisztul” a belső térben lévő levegő összetétele.

Száradási idő 2 óra (20˚C-on).
Átfesthetőség 2 óra (20˚C-on).
Tárolás 5-25°C-on. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig.
Javasolt rétegszám 2 réteg.
Higítás nem megengedett!
Kiadósság 8-10 m²/l rétegenként.

Alkalmazási terület

Lakóépületek (különösen gyerekszobák, hálószobák, nappalik), középületek (irodák, tantermek, csoportszobák) beltéri falfelületeinek festésére, az ott tartózkodó személyek kémiai terhelésének csökkentésére. A terméket olyan beltéri helyiségekben alkalmazzuk, ahol sokat tartózkodunk!

Felhasználás

A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, egyéb szennyeződésektől mentesnek, a festék fogadására alkalmas állapotúnak kell lennie. A festéket a használat előtt alaposan fel kell keverni. Porózus, szívóképes alapfelület esetén Inntaler diszperziós mélyalapozó használata javasolt. A légtisztító falfesték Poli-Farbe színezőpasztával, vagy színezőfestékkel, legfeljebb 5%-ban adagolva színezhető. A festést 10 ˚C alatt és 25 ˚C felett ne végezzük. Az eszközök a festést követően vízzel elmoshatók, a megszáradt festék oldószerekkel, festéklemaróval távolítható el.

Összetétel

Speciális akrilát kötőanyag, pigment, márványőrlemény, adalékok, víz.

Tulajdonságok

A légtisztító képesség és kapacitás arányos az egységnyi felületre felhordott festék mennyiségével, a festett felület nagyságával és a beltéri levegő minőségével. A termék légtisztító hatása idővel megszűnik. Kb. 25 m2 alapterületű helyiségben, 2 dl/m2 festékkel festve és átlagos aldehid koncentráció (30 µg/m3) mellett 4-6 év elteltét követően válik szükségessé az átfestés.

Veszélyességi osztály

Nem tűzveszélyes.

Biztonsági adatok

EUH208 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EINECS szám: 247-500-7] 2-metil-2H-izotiazol-3-on [EINECS szám: 220-239-6] (3:1) keveréket és 1,2-benzizotiazolin-3-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P262 Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték

Kiadósság

7-10 m2/l

Kiszerelés

Szín

fehér

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader