A LAKBERENDEZÉS ÚJ DIMENZIÓJA

 

Lakóhelyünket ma már nemcsak gyakorlati szempontból tervezzük és alakítjuk ki. Manapság egyre inkább előtérbe kerültek az esztétikai igények is, mint egy funkcionális művészet. Egyre hangsúlyosabbak az erőteljes színek, a szokatlan anyagok és formák, amelyek különleges hangulatot adnak otthonunknak.

A Vidella Prestige 3D dekoratív burkolólapok ezt az új irányzatot képviselik – egyediek, felkeltik az érdeklődést és végtelen variációs lehetőséget nyújtanak. A Vidella Prestige 3D termékek rendkívül/ tökéletesen alkalmasak a tér gyors és modern átalakítására, ízléses, de hatásos dekorálására. A 3D falburkoló lap kitűnő alternatívája a lambériának, tapétának és a hagyományos festésnek egyaránt. Teljes felületeket burkolhatunk vele, vagy használhatjuk fő dekoratív elemként is, amely a háromdimenziós jellegével varázslatos tereket hoz létre.

A Vidella Prestige 3D 8 különböző egyedi mintával áll az Ön rendelkezésére, mindegyik könnyen felszerelhető és festhető. Fedezze fel a termékeink által nyújtott lehetőségeket és találja meg az Önnek legmegfelelőbb belső megoldásokat! Hagyatkozzon a fantáziájára!

„Üvöltő szelek” Klasszikus stílus egy kis őrültséggel fűszerezve – a könnyű és természetes formák, robosztus bútorok érdekes vegyítése. Javasolt színezés: sötét türkiz színek a krémfehér vagy finom levendula és banán színek hátterében. 

 

„Calypso” Ellipszis alakú tervezés- nem szokványos, kicsit „bolondos” képet nyújt – modern és fiatalos belső terek kialakításához. Színezés: erős bíborvörös és szürke árnyalatok kombinációja, vagy stílusos összetétele a lila és kis zöld foltoknak. 

 

„Kibernetika” Futurisztikus belső – minimalista, modern, lekerekített formákkal. Javasolt színezés: fehér, fekete vagy piros, lila árnyalatok, kevés ezüst vagy ezüstös grafit és krémfehér színek kombinációja. 

 

„Kelet titkai” Világos és nagy belső tér, keleti stílusban – természetes fa és bambusz jellegű elemekkel vegyítve. Színezés: Föld színek sötét vagy fűzöld foltokkal és arannyal vagy a piros és fekete színek kontrasztos kombinációjával.

 

„Egy csepp pezsgő” Eleganciát tükröző belső – a megjelenés báját az elszabaduló, pezsgő buborékokra emlékeztető elemek adják. Színezés: sötét vagy világos barna alapon sárga vagy arany kobalt foltokkal.

 

„Holdfény szonáta” Titokzatos tér egy kis romantikával fűszerezve – érdekes ötvözete a hold motívumoknak és egy kényelmes hálószobának. Nyugalmat és harmóniát áraszt. Javasolt színezés: világos pasztellszínek kevés mázzal borítva vagy érdekes kármin színű belső acél szürke és fehér színekkel kombinálva.

 

„Éjszakai árapály” Mediterrán stílus, amely az óceánt idézi. Vesszőfonatok, kötelek és vásznak hatása keveredik. Javasolt színek: fehér színek, kék és türkiz színek vagy tiszta azúr és napfényes homok színek kombinációja.

 

„Szenvedély” Kiegyensúlyozottságot sugárzó, szelíden ünnepélyes környezetet teremt. Ideális azok számára, akik a modern és hagyományos stílus ötvözetét kedvelik. Színezés: skarlátvörös és fekete vagy sötétzöld és narancsszínek kombinációja.

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2011. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

 

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare