HÁROM LÉPÉS … VÉGTELEN LEHETŐSÉG

A Helios szakembere ajánlja

Mitja Blatnik technikai tanácsadó

HÁROM LÉPÉS … VÉGTELEN LEHETŐSÉG

 

 

Az új webes alkalmazás, a Colour Design Studio egyedülálló újdonsága, hogy használatával Ön a saját fényképeit töltheti fel és színezheti ki! Az Ön igényeihez igazodva továbbfejlesztettük ezt a könnyen kezelhető online programot, mely lehetővé teszi, hogy Ön a kiválasztott helyiségek képét a kívánt szín-kombinációkban lássa. Többé már nem kell a képzelőerejére hagyatkoznia, hogy lássa, hogy mutatna egy szín a szobájában, a házában. Az új Colour Design Studio a képzeletet láthatóvá varázsolja.

 

1. Fotózza le a helyiséget fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal. Ezután töltse le a fotót a számítógépre, nyissa meg honlapunkat és indítsa el a Colour Design Studio alkalmazást. Kattintson a "Kép feltöltése" ikonra, így a fotó bekerül a programba. Az első lépés befejeződött!

2. A fotó készen áll, kísérletezzen! Egyszerű eszközökkel meghatározhatja az egyes felületeket (falakat, mennyezeteket, kerítéseket, erkélyeket). Az alkalmazás végigvezeti Önt a folyamaton, a következő lépést mindig előre ismerteti. Ön lesz a saját szobáinak a tervezője! Opcionálisan megadhatja a fotón a területeket, később módosíthatja is azokat; hagyja szabadon szárnyalni képzeletét.

3. És most jön az igazi szórakozás: a kiszínezés! Ön kivágta a képet, és meghatározta a felületeket a saját kívánsága szerint. A színeket is szabadon kiválaszthatja, így a végső kép valóban olyan lesz, amilyennek szeretné. Mivel tapasztalatunk szerint a megfelelő színkombináció kiválasztása nem egyszerű, a Colour Design Studio programban lehetővé tettük, hogy előre elkészített színkombinációkból válasszon, amelyek együtt egy harmonikus egészet alkotnak. Egy kattintással a kép automatikusan a kiválasztott színkombinációban jelenik meg.

Az új Colour Design Studio segítségével felfedezheti a színeket és színkombinációkat számos előre elkészített képen is, vagy létrehozhat saját képet is. Egy színes utazás vége éppen olyan szórakoztató, mint maga az utazás. Minden fényképet, a feldolgozott képeket, a kiválasztott színárnyalatokat és színkombinációkat is el lehet, tudja menteni az albumába, ahol várják az Ön következő látogatását.

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2011. őszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare