Jázmin illat az Ön otthonában

A Helios szakembere ajánlja 

Mitja Blatnik technikai tanácsadó 

 

 

Amikor beltéri falak és mennyezeti felületek felújítása, díszítése és védelme mellett döntünk, a piacon gazdag termékkínálattal találkozunk. Az igazi beltéri falfesték kiválasztásakor több tényezőt kell figyelembe vennünk: az alap fajtáját és minőségét, a fal-felületek terhelését, a helyiségben lévő sajátos feltételeket (nedvesség, élelem …) és természetesen az esztétikai külsőt is, melyet a festékkel szeretnénk elérni. A HELIOS SPEKTRA beltéri falfestékek kínálatában mindig megtalálja az igazi festéket mely eleget tesz az Ön elvárásának és igényének.

Mindig arra vágyott, hogy a helyiséget gyorsan és hatékonyan, legszívesebben egy rétegben fesse le? És a festés befejezését követően — a festékillat helyett hosszabb ideig inkább a természet illatát idéző kellemes friss illatot élvezné? Amennyiben igennel válaszolt, az Ön számára ideális választást jelent a HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy beltéri falfesték.    

MIÉRT KÜLÖNLEGES A HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy? A mai, gyors élettempó során az olyan művelet, mint a festés, elrabolhatja nagyra becsült szabadidőnket. Szeretnénk a munkát gyorsan és egyszerűen elvégezni. Az új HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy eleget tesz az elvárásnak. A festék már egy rétegben is rendkívül jól fed, a festés egyszerű, a munka végeztével a külsővel azok is elégedettek lesznek, akik nem gyakorlottak a festés terén.

Amikor a helyiséget átfestjük, azt szoktuk mondani, hogy felfrissítettük. Ezt valóban megtettük? Látszatra igen, és az illatokat tekintve – tényleg felfrissítettük? A HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy-vel mindkettőt megteszi! A helyiséget friss, szemet-szájat kápráztató friss illattal gazdagítja, hiszen a festék mikroinkapszulás illatosítót tartalmaz, mely hosszabb ideig szabadul fel a helyiségben és azt friss illattal gazdagítja. A sajátos képletű rejtett illatosító miatt a kellemes jázmin illat ellenőrzötten szabadul fel a helyiségben és felfrissíti.

A FESTÉSI ELJÁRÁS

1. lépés Mint ahogy minden festés előtt szokásos, a falat először meg kell tisztítani. Eltávolítjuk a port, a kötetlen részecskéket és az esetleges más szennyeződést, a sérült falrészt szükség szerint HELOS SPEKTRA beltéri gittel kijavítjuk. Előzetes impregnálást javaslunk HELIOS SPEKTRA akril impregnálóval, mellyel egyenletessé tesszük a régi és a javított felületek nedvszívását.  

2. lépés Az ily módon előkészített alapra felvisszük a HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy-t. A festék már egy rétegben is rendkívül jól fed, így az igénytelen alapot már egy rétegben is lefedjük. A legjobb eredmény érdekében a legigényesebb alapon két rétegben visszük fel. Az egyes rétegek száradási ideje 20 °C-on és 65 százalékos páratartalomnál 4-6 óra.

Egy liter festék egyszeri felhordással körülbelül 10 m2 felület felhordására elegendő 10 literes vödörrel tehát 100 m2-es felületre! A festék felhordásához ecsetet, vagy hengert használunk. A festéket használat előtt jól felkeverjük, szükség szerint vízzel hígítjuk 10%-ig. A HELIOS SPEKTRA Fresh&Easy nagyfokú páraáteresztő, egészség-és környezetbarát, fehér, meleg árnyalatú.

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2012. őszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare