Policolor READY rendszer

A hazai cég 2012-es újdonsága a Policolor READY rendszer, mellyel a Poli-Farbe Kft. kimagasló szolgáltatásokat biztosít vásárlói számára, mint például: 600 egyedi szín, gyári színezés, online kalkulátor, 24 órás házhozszállítás, Jótállási Jegy 10 év rendszergaranciával.

 

A Policolor hőszigetelő rendszer védi a házat és őrzi az otthon melegét.  Aki a Poli-Farbe hőszigetelő rendszerét, valamint festékeit és vakolatait választja, igazoltan a legmagasabb minőséget képviselő hazai terméket kap kézhez, amit a magyar szakemberek tudására építve fejlesztettünk ki hosszú évek munkájával. És még ennél is többet adunk: sok éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva, a legkorszerűbb gyártótechnológiát alkalmazva teljes körű technológiai tanácsadást és garanciát nyújtunk vevőinknek a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Aki most hőszigetel, az nemcsak csökkenti energiafelhasználását, de a saját ingatlanának értékét is jelentős mértékben növeli!

A jelentős megtakarítás mellett a hőszigetelés csökkenti a környezetszennyezés mértékét, így hozzájárulhatunk a tisztább levegő és a kellemesebb környezet megteremtéséhez. A Policolor hőszigetelő rendszer azonban ennél is többet kínál, hiszen rendkívül tartós, időjárás- és UV-álló bevonatot képez.

A hazai cég 2012-es újdonsága a Policolor READY rendszer, mellyel a Poli-Farbe Kft. kimagasló szolgáltatásokat biztosít vásárlói számára, s melyről az alábbi fontos információkat tudhatjuk meg Rontó Géza üzletfejlesztési vezetőtől:

„A legmagasabb minőségi elvárások figyelembevételével, 600 egyedi színt biztosítunk a felhasználóknak. Rendszerünkben szereplő termékeinket gyárilag színezzük, biztosítva ezzel a teljes színazonosságot és a legjobb tartósságot. Színeinket négy színcsoportra osztottuk, külön-külön színfelárat alkalmazva, ezzel is megkönnyítve a választást. A színválasztás nem egyszerű dolog, de a READY válogatott árnyalataiból korlátok nélkül használhatja a Policolor vakolatot.

A kivitelezés előtt sok kérdés merül fel a tulajdonosokban, de talán az egyik legfontosabb, hogy mennyibe fog kerülni a hőszigetelő rendszer? Készítettünk egy online kalkulátort, melynek segítségével könnyedén, rejtett költségek nélkül kiszámolható a várható végösszeg. Néhány adat megadásának segítségével megtudhatjuk, mi fog szerepelni a számlán. Látogasson el honlapunkra, a www.policolor.hu –ra, s tegyen próbát a kalkulátor használatával, minden kötelezettség nélkül!

Az ingyenes, akár 24 órás házhozszállítással kiemelkedő logisztikai szolgáltatást biztosítunk a vásárlók részére. Amennyiben megrendeli a Policolor READY hőszigetelő rendszert, kollégáink egyeztetnek Önnel, és a megbeszélt időpontban és helyen átveheti termékeinket. További információt, szaktanácsadást viszonteladóinkon keresztül kaphat, az ország egész területén. A www.policolor.hu honlapon ebben is segítünk, egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a lakhelyéhez legközelebbi boltot. Az átvételkor rendszerünk felhasználóinak, a magyar építőiparban egyedülállóan, Jótállási Jegyet bocsájtunk ki 10 év garanciát vállalva, kibővítve ezzel a rendszergarancia fogalmát. Mi biztosak vagyunk termékeink minőségében, ezért szeretnénk, ha Ön is biztonságban tudhatná befektetését, mert a hőszigetelés, vagy a teljes energetikai felújítás egy jó befektetés!”

 A Poli-Farbe fejlesztéseit, termékeink minőségét elégedett vásárlók tízezrei és a szakma meghatározó képviselői egyaránt elismerik. A hazai festék- és vakolatpiacon egyedüliként számos termék nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat. A Policolor hőszigetelő rendszer – egyedülálló módon – a Magyar Termék Nagydíj mellett Kiváló Építési Termék Nagydíjjal és ÉMI minőségjellel is büszkélkedhet.

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2012. őszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

 

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare