A JUB története

A vállalat története  A JUB Szlovéniában és az egész régióban a legrégebbi falfesték gyártónak számít. Az ásványi festékek gyártásának kezdetei Dol pri Ljubljani településen – ami még ma is a vállalat szék-helye – 1875-ig nyúlnak vissza. A JUB márkanév 1919-ben indult fejlődésnek, amikor a gyár a horvátországi (zágrábi) Jugoslovenska industrija ulja i boja részvénytársaság kezébe került, JUB rövidítéssel. Történelme során a JUB a vállalat többszöri tulajdonosváltás mellett folyamatosan fejlesztette a gyártást.

A második világháború alatt egy ideig nem működött a gyár, de a háború után felújították az egész gyártást, mely tíz év alatt ismét elérte a háború előtti volument. Ma a JUB kifejezetten nemzetközi vállalat, mely Európában és világszerte több mint 25 országban értékesíti termékeit.

Fejlődéstörténet A JUB sokéves tradíciója hosszú ideig kizárólag a festékgyártásra terjedt ki. Termékei mindig aktuálisak és korszerűek voltak, gyorsan és sikeresen alkalmazkodott a piaci igényekhez.

A gyár az utóbbi tíz év folyamán a (piaci és a gyártási) program tekintetében jelent ő s változáson ment keresztül, megerősödött és jelenleg a legfejlettebb európai versenytársak között helyezkedik el. Gondoskodás a minőségről, a biztonságról és a környezetről PA környezeti-, egészségügyi és biztonságpolitika a JUB vállalat üzletpolitikájának és szervezeti kultúrájának szerves részét képezi. A termékek és szolgáltatások minősége, valamint a folyamatok állandó továbbfejlesztése a vállalat kulcsfontosságú stratégiai irányelvei. Az irányelvek megvalósítása a tanúsítvánnyal rendelkező  szabványoknak megfelelő  integrált irányítási rendszerrel történik.        

A JUPOL Classic beltéri falfesték már 45 éve élvezi a felhasználók bizalmát. Szlovénia-szerte és más piacokon is az egyik legfelismerhetőbb termékmárka.

Tíz vevő közül hét a JUPOL Classic festéket választja, évente pedig mintegy 200 millió négyzetméternyi falfelület kerül lefestésre a JUPOL Classic-kal.

A JUPOL festékcsalád – ahova a JUPOL Classic is tartozik – tagjai vízbázisúak, illetve egészség- és környezetbarát termékek, egyúttal egyszerű a használatuk és karbantartásuk. A JUPOL Classic már a kezdetektől fogva a vevők igényeihez alkalmazkodik, mindezt a receptura és csomagolás folyamatos továbbfejlesztésével érjük el.

A mára már a beltéri falfesték szinonimájává vált JUPOL Classic 1969-ben került kifejlesztésre. Ebben az évben sok jelent ő s esemény történt Szlovéniában és világszerte is. Az emberiség ebben az évben jutott el a Holdra Neil Armstrong útján, eközben mi átlagos, magyar földlakók, ha megtehettük Malévval repültünk (1969-ben már 28 ország 33 városába indultak Ferihegyről Malév-gépek), Bambit ittunk és a rádióban Omega-t, Metro együttest, Koncz Zsuzsát, Kovács Katit vagy Hungáriát hallgattuk, a magazinokban pedig megcsodálhattuk azokat a külföldi világmárkákat, amelyek többsége akkortájt számunkra még elérhetetlen volt.  

Vásárlóink immár 45 éve tartó megelégedettségét és bizalmát számos díj is bizonyítja, hiszen a JUPOL Classic a beltéri falfestékek kategóriájában a legtöbb díjjal büszkélkedhet. Már hét éve folyamatosan megkapja a Trusted Brand presztízsértékű elismerést, ami azt jelenti, hogy azok közé a termékek közé tartozik, melyek a vásárlók legnagyobb bizalmát élvezik.

Innovatívságának, attraktivitásának és a vevők elégedettségének köszönhetően 2014-ben az év terméke lett. Ezt a címet több mint 2000 szlovén vásárló adományozta számára az AC Nielsen független, reprezentatív nemzeti közvélemény kutatása alapján. Mindemellett a JUB vállalat egy olyan, beltéri falfestékeket előállító vállalat, amely a legjobb ár/minőség arányt nyújtja a különböző piacokon.

Mindezt a tervezők, beruházók és az építőipari és építészeti ágazatban dolgozók tapasztalatai és megelégedettsége alapján a Best Buy Award 2013/2014 svájci kutatás eredményei is igazolták.

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2014. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader